62 arrangementer på to måneder

Mørketida nærmer seg, men kulturlivet sørger for jevnlig påfyll av lys og varme. Kulturkalenderen for november og desember inneholder hele 62 arrangementer på to måneder.

Steinar Strand ønsker velkommen til bassengparty for ungdom

Bassengparty for ungdom er en nyskapning som kulturkontoret håper vil slå an, slik at det kan gjentas. Idrettsleder Steinar Strand sjekker at lydanlegget i bassenget/Sørfoldhallen funker som det skal, så musikken kan strømme ut av høyttalerne 14. november.

Aktiv førjustid

Kulturkalender for november og desember er klar, og ventes i postkassene i slutten av oktober.

Og den er meget innholdsrik. Her er julemesser, julegrantenninger, revy med Lakafant, konsert med Foldklang, julekonsert i Røsvik kirke med Sangria, og mye mer.

Mørsvik oppvekstsenter og Leirfjorden skole setter opp forestilling i samarbeid med kulturskolen, og dette skjer 14. desember.

Boklansering

Et nytt hefte om Røsvik kystfort er laget, og her blir det lansering i midten av november med deltakelse fra Røsvik skole.

Proppfull kulturkalender

–  Vi er veldig glad for at det skjer så mye rundt om i kommunen.  Og jeg kan ikke huske at kalenderen har inneholdt så mange arrangementer som nå.

Dette fører til at vi ikke fikk plass til alle notisene i papirutgaven, men alt ligger på hjemmesiden. Klikk på kulturkalender i toppmenyen, og deretter på notiser som kommer opp i høyrefeltet, sier kultursjef Bente Braaten.

God plass i neste

–  Januar og februar er alltid en roligere periode, og da vil vi ha god plass til notisene. Og vi tar gjerne i mot info om faste aktiviteter og ellers alt som foreningene ønsker å komme fram med, sier kultursjefen, som opplyser at neste frist er satt til 8. januar.

Snarvei til kulturkalenderen

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015