Konsert med kafé

Fredag 16. april blir det konsert i Rådhussalen kl. 13.00. Mikael Rönnberg (sang) og Bjørn Andor Drage (piano) er på turné med sanger av Fridthjov Anderssen i regi av Den kulturelle spaserstokken, og Eldres Venner følger opp med buss og servering.

Mikael Rönnberg og Bjørn Andor Drage kommer til Straumen 16. aprilKultursamarbeid
Det er Salten kultursamarbeid som står bak dette tilbudet. I fjor høst ble det gjennomført en vellykket turné med Sørfolds distriktsmusikere John Kristian Karlsen og Sveinar Aase på plakaten, nå er det Bodømusikerne Rönnberg og Drage (bildet) som reiser rundt i Salten for å underholde. Tittelen på konserten er ”Jeg vil synge dig mine sange”. Siden turneen er finansiert gjennom midler fra Den kulturelle spaserstokken, er det 60 + som er hovedmålgruppe, men alle som har anledning er hjertelig velkommen.
 
Eldres Venner
I Sørfold er det Eldres Venner som stiller som praktisk arrangør, og de setter opp buss fra Nordsida og fra Røsvik. Både konserten og bussen er gratis. Fra kl. 11.30 blir det lunsjkafé, og på menyen står blomkålsuppe med baconbiter og rundstykke, kaffe og kake. Dette koster kr. 50.
 
NB! Påmelding buss: Til kirkekontoret, tlf.  75 68 53 70/ 91358877 innen tirsdag 13. april
 
Velkommen til konsert i Rådhussalen fredag 16. april kl. 13.00.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015