Årets første kulturkalender

Frist for å sende inn stoff til kulturkalender for januar og februar er 8. januar. 27. januar kommer Nordland Teater, og 17.- 22. februar er det kulturskolefestival.

F.v. Anne Pettersen, Evelyn Pettersen og Inger Tofte

Hva kan demensteamet tilby?

Tirsdagstreffet på aktivitetshuset Bakeriet starter opp igjen etter nyttår 21. januar.  Da kommer Sørfold kommunes demensteam for å informere om sitt tilbud. Her sitter de på stand i Prix-gangen i forbindelse med TV-aksjonen 2013. F.v. Anne Pettersen, Evelyn Pettersen og Inger Tofte. Marita Einarsen er også med i demensrteamet.

Annenhver tirsdag på aktivitetshuset Bakeriet

Tirsdagstreffet på Bakeriet fortsetter annenhver tirsdag ut over vinteren og våren. Program ut over første treff er ikke fastsastt i skrivende stund.

Nordland Teater kommer

Januar og februar er gjerne en relativt rolig tid på kulturfronten. Slik er det trolig også denne gang. Men blant det vi har oversikt over til nå, kan vi nevne at Nordland Teater kommer til Straumen med «En midtsommernattsdrøm» som familieforestilling mandag 27. januar.

Kulturskolefestival og folkehelseuke

17.- 22. februar går kulturskolefestivalen av stabelen, mens Sørfolds første folkehelseuke vil bli arrangert 3.- 9. mars.

Lørdag 8. mars er det klart for Ungdommens Kulturmønstring 2014.

Nytt tilbud starter 24. januar

Fredag 24. januar starter et nytt tilbud: Datatreff for voksne. Dette vil bli lagt opp som et uformelt drop-in-tilbud uten påmelding.  Annenhver fredag mellom kl. 10.00 og 15.00 er det bare å stikke innom det store møterommet ved siden av kantinen på Rådhuset, og voksne i alle aldre er velkommen.

Les mer om dette:

Datatreff for voksne.

God plass til notiser

Kulturkontoret ber nå om arrangementer og notiser for siste del av januar og hele februar som ønskes inn i kulturkalenderen. Siste frist er onsdag 8. januar.

En regner med at kulturkalenderen kommer i postkassene ca. 21. januar.

–  Vi regner å få god plass til notiser i denne kulturkalenderen, så nå oppfordrer vi  lagene til å sende info om sine faste tilbud, sier kultursjef Bente Braaten.

Stoff til kulturkalenderen sendes helst på e-post,  til kultur@sorfold.kommune.no

Det kan også ringes inn på telefon 75 68 53 33 eller 975 30 437.

Husk fristen: 8. januar.

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015