Besøk fra Sør-Afrika

Nordre Sørfold Husflidslag samarbeider med kvinnegrupper i Sør-Afrika, til gjensidig glede og nytte. I disse dager har de besøk av tre kvinner fra Sør-Afrika.

Nordre Sørfold Husflidslag har besøk av tre kvinner fra Sør-Afrika, her på Roots-konsert med Terje Nystabakk, foto Ann katrin Sætrevik
På konsert. Gjestene fikk også med seg den flotte Roots-konserten til Sangria. Her er de i vestibylen på Rådhuset etter konserten sammen med Terje Nystabakk. F.v.Phindile, Sentsi og Mfelasakhe. Foto: Ann Katrin Sætrevik.

Fjelltur og perlearbeid
De tre kvinnene er på Sørfoldbesøk fra 1. til 17. oktober, og Ann Katrin Sætrevik i Nordre Sørfold Husflidslag forteller at de til nå har fått med seg både turer, gudstjeneste, husflidskafé og mye mer. Søndag 3. oktober ble det tid til båd gudstjeneste i Mørsvik kirke og tur til øverst i Gjerdalen.
 
Besøket er ledd i et samarbeid som strekker seg over flere år, og som blant handler om å støtte kvinnegrupper i Sør-Afrika som setter i gang prosjekter innenfor ulike former for husflidspropduksjon.
 
- Damene skal delta i kurs i lappeteknikk på Kobbelv Vertshus, og vi har strikke- og hekleverksted i Engan Grendehus. Og vi ønsker at flest mulig skal få møte dem mens de er her, sier Ann Katrin Sætrevik.
Sist oppdatert den 09. september 2015