Alle skolene er med

Straumen skole skal ha aksjonskveld for TV-aksjonen 25. oktober, og Mørsvik oppvekstsenter inviterer til kafé 17. oktober. Fra før av har Røsvik og Leirfjorden meldt inn sine arrangementer.

Ingvild og Nikolai går i 4.klasse ved Straumen skole

VAR MED. Nylig ble alle elevene fra 1.- 7. klasse i Fauske og Sørfold invitert til et stort arrangement i Fauske idrettshall. Bakgrunnen for dette var at 2/3 av innsamlede midler til TV-aksjonen fra skolene i Nordland kommer fra Fauske og Sørfold. Dette er TV-aksjonsledelsen svært glad for og fornøyd med. Og de håper det kan inspirere andre til å bli like flinke og engasjerte.

Ingvild og Nikolai går begge i 4. klasse ved Straumen skole, og var med på arrangementet. Foto: Hilde Fagerbakk Larsen.

Aksjonskveld

25. oktober skal 1.- 4. klasse ved Straumen skole ha aksjonskveld på Rådhuset. Dette er etter selve innsamlingsdagen, men det gjør ingenting. Det er så tett med arrangementer i dagene før 21. oktober, og pengene vil fortsette å tikke inn til TV-aksjonen i flere dager etter dette uansett.

På plakaten står auksjon, underholdning v/ elever i 1.- 4. klasse og loddsalg med fine gevinster. Inngang kr. 50 for voksne, barn gratis. Mat og kaffe på billetten.

Velkommen til aksjonskveld for TV-aksjonen, torsdag 25. oktober kl. 17.30 i Råshussalen.

Egenprodusert såpe
Mørsvik oppvekstsenter inviterer til kafé onsdag 17. oktober fra kl. 18.00. Der blir det salg av kaffe, kaker og saft. Det blir loddsalg, og ta gjerne med gevinst.

Og ikke minst: Elevene har selv laget blyanter og såpe som de skal selge.

Åpent på Bakeriet
Når det gjelder andre nyheter fra kommunekomitéen for TV-aksjonen, kan de melde at det blir åpent på aktivitetshuset Bakeriet på Straumen på selve aksjonsdagen søndag 21. oktober, fra kl. 15.00 til 17.00.

Der kan du komme innom og gi penger, for eksmpel hvis du ikke var hjemme da bøssebærerne var på døra.

Se også:

Baker til TV-aksjonen

Sist oppdatert den 09. september 2015