Alt under kontroll foran TV-aksjonen

Bøssebærere, kommunekomité, skoler og barnehager er klare til søndagens TV-aksjon. Her finner du en oversikt over arrangementer i Sørfold i forbindelse med den store dugnaden til støtte for Amnesty.

Barnetrinnet ved Leirfjorden skole

FLINKE BAKERE. Elevene ved barnetrinnet på Leirfjorden skole har bakt til fredagens kafé. F.v. Maren Andrea, Rebeca, Sofie, Gaute, Audun, Terese og Nora.

Kafé og tombola
Lærer Ann Katrin Sætrrevik forteller at elevene ved barnetrinnet har bakt både ost - og skinkesnurrer og kanelsnurrer til kaféen. Samtidig arrangerer ungdomstrinnet tombola med egenproduserte gevinster.

Ungdomsskoleelever ved Leirfjorden skole

Ungdomstrinnet ved Leirfjorden skole med deilig hjemmebakst som du kan vinne på fredagens tombola.

Mange arrangemener
Vi har hatt flere artikler om det store engasjementet i skoler og barnehager i forbindelse med TV-aksjonen.

Dette er både imponerende og rørende. Nå oppsummerer vi alt som skal skje.

Alt som kommer inn av salg og loddsalg går til TV-aksjonen, alle er velkommen, og her er oversikten:

Onsdag 17. oktober fra kl. 18.00: Kafé, Mørsvik oppvekstsenter. Salg av kaffe, kaker og saft. Loddsalg. Og salg av blyanter og såpe som elevene har laget.

Torsdag 18. oktober fra kl. 14.00: Markering i Straumen Barnehage. Salg av kaffe, kaker og fiskeburgere. Loddsalg. Foreldrene kan kjøpe produkter som barna har laget i barnehagen.

Torsdag 18. oktober kl. 17.30: Aksjonskveld i Røsvik samfunnshus. Informasjon om årets TV-aksjon, kafé, underholdning og salg av produkter som elevene har laget. Arr.: Røsvik skole.

Fredag 19. oktober kl. 10.30-13.00: Kafé og tombola, Leirfjorden skole.

Ingvild og Nikolai i 4. klasse Straumen skole

Ingvild og Nikolai går begge i 4. klasse ved Straumen skole. De håper du kommer på aksjonskvelden 25. oktober i Rådhussalen.

Torsdag 25. oktober kl. 17.30: Aksjonskveld i Rådhussalen. Loddsalg med flotte gevinster, auksjon, underholdning v/ elever 1.- 4. klasse Straumen skole, som også er arrangør. Inngang kr. 50 for voksne, gratis for barn. Mat og kaffe på billetten

Kommunekomitéen på Bakeriet
Lillian Martinussen er leder for servicetorget på Rådhuset og sekretær i Sørfolds kommunekomité for TV-aksjonen.

Hun sier at alt er under kontroll foran innsamlingen, og alle bøssebærerne er klare. Det er hovedsakelig skolelever som er bøssebærere, og noen voksne i tillegg.

Sørfolds komité for TV-aksjonen 2012

Dette er Sørfolds kommunekomité. F.v. Rita Rønnebu, Roy Larsen, Ann Katrin Sætrevik, Tiril Sørfjord (ungdomsrådet), Anne Lise Evjen Lillegård (leder) og Lillian Martinussen (sekretær).

På selve aksjonsdagen førstkommende søndag kan kommunekomitéen treffes på aktivitetshuset på Bakeriet på Straumen kl. 15.00-17.00. Der kan du stikke innom hvis du for eksempel ikke var hjemme da bøssebærerne ringte på døra.

Les mer om TV-aksjonen 2012:

Bli med!
 

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015