Arrangørkurs for ungdom

Sørfold kommune i samarbeid med Nordland fylkeskommune, DKS og UKM tilbyr arrangør, - lyd – og lyskurs for ungdom 19. og 20. september.

F.v. Nils-Erik Brandsæther, Jørn-Aksel Løkås og Markus Sørfjordmo

Disse tre deltok på lydkurs i vinter, og var scenearbeidere både under årets UKM og under Kraftfestivalen. F.v.  Nils-Erik Brandsæther, Jørn-Aksel Løkås og Markus Sørfjordmo.

Støtte fra UKM Norge

Kurset finansieres med 15.000 kroner fra UKM Norge, 7.500 kroner fra Sørfold kommune og 7.000  kroner fra Nordland fylkeskommune v/ Ung i Nordland.

Deltakere fra nabokommunene også velkommen

Målgruppe for kurset er ungdom fra Sørfold, Fauske og Saltdal i alderen 8.- 10. klasse, og det er gratis for deltakerne.

Elevkontakter

De som deltar på fredagens kurs vil få opplæring som gjør at de kan være elevkontakt for DKS (Den kulturelle skolesekken) på sin skole.

Mer om dette:

Ungkulturproduksjon

Deltakerne er velkommen til å være med begge dager.  Lørdagens kurs retter seg mot UKM, kulturskole og ungdomsklubb, mens fredagen har fokus på arrangementer i regi av DKS.

Opplegget blir slik:

  • Fredag 19. september: Arrangørkurs i regi Den kulturelle skolesekken kl. 17.00-22.00. Første del av kurset er lagt til Rådhussalen, Straumen. Etter hvert forflytter man seg til Straumen ungdomsklubb, der det hele avsluttes med konsert (trommer og DJ). 
  • Lørdag 20. september kl. 10.00-23.00:
  • kl. 10.00-17.00, oppmøte Rådhussalen: Lyd -, lys- og arrangørkurs koblet mot ungdomsklubb, kulturskole og UKM.
  • Kl. 17.00-18.00 Middag
  • Kl. 18.00-23.00: Opprigging, konsert og nedrigging på fotballhytta, Straumen.

På konserten kommer rockebandet Hubro fra Bodø, og lokale band vil varme opp. Konserten starter kl. 21.00, og dørene åpnes kl. 20.00.

Band i kulturskolen på sentrumsdagen

Lokale band skal være oppvarmingsband på konserten lørdag. Dette er et av kulturskolens band, som underholdt på sentrumsdagen i år.

Påmeldingsfrist arrangørkurs: 17. september kl. 15.00.

Siden kurset er gratis for deltakerne, kan dere melde dere på selv. Men NB! Vi forutsetter at foresatte har samtykket til at dere deltar.

 Påmelding på webskjema her:

Sist oppdatert den 09. september 2015