Baker til TV-aksjonen

Fredag 19. oktober blir det kafé og tombola på Leirfjorden skole til inntekt for TV-aksjonen. Der selges lekre boller og kaker som elevene baker selv.

9. klasse ved Leirfjorden skole

Flinke bakere. 9. klasse ved Leirfjorden skole er klare til å trille ut bolledeigen.

Stiller opp for TV-aksjonen
Skolene i Sørfold har en flott tradisjon som aktive bidragsytere under TV-aksjonen hver høst.

Elevene stiller som bøssebærere, og de baker, lager flotte ting for salg, underholder og arrangerer kafé for lokalsamfunnet.

Slik blir det også i år.

Tombola og kafé
På Leirfjorden skole blir det kafé og tombola fredag 19. oktober fra kl. 10.30 til 13.00.

-  Barneskolen skal bake og arrangere kafé, og ungdomsskolen har ansvar for tombolaen. Der kan man vinne hjemmelagede ting, blant annet lekkert bakverk, forteller Ann Katrin Sætrevik, som er lærer ved Leirfjorden skole og selv med i kommunekomitéen for TV-aksjonen.

Auksjon
Straumen skole skal ha aksjonskveld i Rådhussalen 25. oktober kl. 17.30. Der blir det auksjon, loddsalg og kafé.

Egenprodusert såpe
Mørsvik er først ut av skolene. På oppvekstsenteret blir det kafé onsdag 17. oktober fra kl. 18.00. Der selges kaffe, kaker, lodd og saft. Og ikke minst: Elevene selger blyanter og såpe som de selv har laget.

På Røsvik samfunnshus inviterer Røsvik skole til aksjonskveld torsdag 18. oktober kl. 17.30. På programmet står informasjon om årets TV-aksjon, kafé, underholdning og salg av produkter som elevene har laget.

Barnehage
Straumen barnehage har også sin markeringsdag torsdag 18. oktober, men tidligere på dagen. Fra kl. 14.00 blir det salg av kaffe, kaker og fiskeburgere. Foreldrene får også kjøpe produkter som barna hart laget i barnehagen, og det blir loddsalg.

Se også:

Klare til aksjon

 

Sist oppdatert den 09. september 2015