Baker til TV-aksjonen

Mellomtrinnet ved Nordsia oppvekstsenter baker og lager bilderammer til kafé og tombola 19. oktober. Også de andre skolene og barnehagene gjør en flott innsats for UNICEF og TV-aksjonen.

Unge bakere ved Nordsia oppvekstsenter

5.- 7. klasse ved Nordsia oppvekstsenter har bakt ost – og skinkehorn til kaféen som skolen skal ha torsdag 19. oktober kl. 18.00.  Her ser vi noen av de flinke bakerne og litt av baksten.

Skoler og barnehager samler inn mere penger enn bøssene

Lærer Ann Katrin Sætrevik forteller at elevene også har laget mange flotte bilderammer til tombolaen, se bildet under.

Skolerne og barnehagene i Sørfold har i en årrekke gjort en fantastisk innsats for TV-aksjonen, der de inviterer til kafé og aksjonskvelder i forkant av selve innsamlingsdagen.

I 2016 sto skoler og barnehager for hele 68.165 kroner til TV-aksjonen, og dette var betydelig mer enn det kom inn i bøssene!

Fjoråret var også tidenes beste resultat totalt for Sørfold, med 205.233 kroner, som var en økning på over 40.000 kroner fra året før.

Mange bedrifter og foreninger har registrert sine bidrag på

Giverstafett.

Der kan du se alle bidrag som har kommet inn til nå.

Elevene lager bilderammer

Samtlige skoler og barnehager er med

Her er oppdatert oversikt over arrangementer i dagene før selve TV-aksjonsdagen:

  • Onsdag 18. oktober kl. 17.00: Aksjonskveld i Rådhussalen, Straumen. Underholdning v/ 1.- 4. klasse. Inngang kr. 50, mat og kaffe på billetten. Bilder som barna har laget auksjoneres til inntekt for TV-aksjonen. Arr.: Straumen skole.
  •  Torsdag 19. oktober kl. 13.00-16.00: Kafé i Straumen Barnehage. Salg av barnekunst, kaffe opg kaker, pølser og sveler. Loddsalg.
  • Torsdag 19. oktober kl. 17.30: Aksjonskveld, Røsvik samfunnshus. Temainnslag og musikkinnslag v/ elever (også kulturskolen), kafé. Arr.: Røsvik skole.
  •  Torsdag 19. oktober kl. 18.00: Kafé og tombola,  Nordsia oppvekstsenter. Salg av bakervarer.

Løkta Barnehage i Røsvik bidrar også, de skal ha et arrangement for barnas foreldre og søsken.

Der skal de selge møsbrømlefse, pølse, hjemmebakt brød og knekkebrød, samt hjemmelaget saft.

– Barna i barnehagen har vært med på å lage alt vi skal selge, og vi har også fokus på selve TV-aksjonen og hva pengene skal gå til, forteller styrer Liss-Mona Abrahamsen.

Imponerende innsats i hele kommunen!

Se også:

Klare til aksjon

 

 

Sist oppdatert den 26. oktober 2017