Formiddagskonsert i Kobbelv

Den kulturelle spaserstokken i Salten arrangerer konsertturné med sanger av Bellman på plakaten. Mikael Rönnberg og Bjørn Andor Drage opptrer i tidsriktige kostymer, og konserten framføres på Kobbelv Vertshus torsdag 20. oktober kl. 11.30.

Utsnitt av plakat til konsert med sanger av Bellman

ELEGANT PLAKAT. Bjørn Andor Drage spiller på medbrakt spinett, og Mikael Rönnberg synger.

Kostymer fra 1700-tallet

Med støtte fra den statlige tilskuddsordningen Den kulturelle spaserstokken kan Salten kultursamarbeid tilby denne konsertturnéen, i samarbeid med kommunene i Salten.

Rönnberg og Drage framfører sanger av Carl Michael Bellman, og forteller litt om hvem Bellman var. Tittelen er hentet fra en av de meste kjente sangene:

Käraste bröder, systrar och vänner...

Turnéen starter på Fauske 19. oktober og avrundes i Meløy 18. november.

Middag og buss

I Sørfold er det kulturkontoret i samarbeid med eldrerådet som er lokal arrangør, og siden konserten er lagt til Kobbelv Vertshus, følger vertshuset opp med middag til honnørpris etter konserten.

Til en pris av 150 kroner kan man velge mellom saltkjøtt, elggryte og en fiskerett, og kaffe med hjemmebakt rullekake er inkludert i prisen.

Kommunens aktivitetsbuss settes opp fra Røsvik/Straumen, og ellers vil man tilby skyss etter behov. Det er sendt ut informasjon til alle husstander i kommunen om dette, og pr. 7. oktober er det 7 påmeldte til bussen. Den tar kun 13, men kulturkontoret håper å finne andre løsninger i tillegg hvis det melder seg flere enn det er plass til. Skysstilbudet gjelder pensjonister, men til selve konserten er alle velkommen uansett alder.

Det er gratis inngang på konserten. Til denne er det bare å møte opp, men de som ønsker skyss og/eller middag kan kontakte kulturkontoret innen 17. oktober på tlf. 75 68 53 33 eller mobil 975 30 437.

Velkommen til en flott og stemningsfull konsert torsdag 20. oktober kl. 11.30 på Kobbelv Vertshus.

Se plakat (pdf)

Sist oppdatert den 09. september 2015