Ønsker bilder til Hjerterommet

Hjerterommet er en leilighet ved Sørfold Eldresenter som kan brukes av syke som ikke lenger kan være hjemme eller på sykehuset. Nå vil de ansatte samle inn bilder som skal henge på veggene og vises på TV-skjermen som står der, og de håper at mange vil bidra.

Ansatte ved Sørfold Eldresenter utenfor Hjerterommet, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten
Ved Hjerterommet. Ansatte ved Sørfold Eldresenter som nå oppfordrer alle til å sende inn fotos fra Sørfold: F.v. Tone Richardsen, Elisabeth Pettersen, Roy Larsen, Trine Lise Jensen og Evelyn Pettersen.
 
Tilbudet ved Eldresenteret ble innviet i mars i fjor. Da hadde det ikke fått navn, men senere ble man enig om at Hjerterommet var en god betegnelse. Utenfor døra inn til leiligheten henger dette fine skiltet. Dørskilt Hjerterommet, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten
 
Dugnad
I Hjerterommet kan den syke ha sine nærmeste rundt seg. Her er både kjøkken og stue, og det går også an for pårørende å sove der. I fjor sendte Eldresenteret ut brev til en del organisasjoner, der de søkte om støtte til oppussing og innredning. Oppslutningen om dette var meget god, og det kom inn hele 40.000 kroner til sammen. Lions Sørfold malte hele leiligheten på dugnad. Nå har tilbudet vært i drift et år, og det har blitt stor pris på av syke og pårørende.
 
Visning på skjerm
-         Vi har lyst til å henge flere bilder på veggene her, og da fikk vi idéen om å bruke fotografier fra Sørfold. Det finnes jo så mange flotte naturområder her. Bilder som skal henge på veggene vil bli rammet inn, og i tillegg har vi tenkt å vise mange bilder på TV-skjermen. Da kan den syke ligge i sengen og se på bilder både fra sin hjembygd og andre steder i kommunen.. Vi kan TV på Hjerterommet, foto Sørfold kommune/ Bente Braatenjo variere utvalget av bilder som vises på skjermen etter hva som ønskes, forteller sykepleier Roy Larsen.
 
Hjemmesiden
Nå går oppfordringen til alle som er glad i å fotografere. Bilder bes sendt på E-post til enhetsleder Laila Furre, laila.furre@sorfold.kommune.no
Noen av bildene vil også bli lagt ut her på hjemmesiden. Fotografer som eventuelt ikke ønsker dette, må gi beskjed når de sender E-posten. Navn på fotograf vil bli oppgitt når vi legger ut bildene på kommunens hjemmeside.
Sist oppdatert den 09. september 2015