Vårkampanjen fortsetter

Østbø melder om meget bra respons på sitt tilbud om å bli kvitt jern-og metallskrap, og de har byttet fulle containere flere ganger. Containerne vil stå til 14. juni både i Røsvik, Elvkroken og Trollbukta ved Straumen.

Container for jern - og metallskrap

 Detter er Østbøs container for jern- og metallskrap som er plassert i Trollbukta ved Straumen. Den står mellom kommuneverkstedet og den grønne hallen, altså på baksiden av verkstedbygget. Containerne skiftes ut når de blir fulle.

Containere byttet flere ganger
Per-Øyvind Kristiansen ved Østbø AS forteller at mange har benyttet seg av tilbudet om å kvitte seg med jern- og metallskrap, og de er godt fornøyd med dette. På grunn av flere runder med fulle containere i Røsvik og Trollbukta, ser de behov for å videreføre kampanjen.

Kampanjen fortsetter i hele kommunen
I helga har de også inspisert containeren i Elvkroken, som er noe større. Men den var også veldig full, og den blir skiftet ut i løpet av dagen 10. juni.

Dette betyr at vårkampanjen i Sørfold forlenges, og containerne på samtlige tre steder blir stående ut uke 24, dvs. til og med fredag 14. juni.

I containerne kan du kaste alt av jern og metall. Les mer om dette:

Vårkampanje 2013 (pdf)

Ønsker du nærmere informasjon? Ta kontakt på telefon 95 44 91 70 eller send en e-post til fauske@ostbo.no

Les mer på deres hjemmesider:

Østbø AS

Sist oppdatert den 09. september 2015