Busstur og familiedag

Seniorrådet arrangerer busstur for pensjonister 30. august, turen går da til Strøksnes og Bjørklund gård. 26. august er det klart for familiedag i Gjerdalen.

Velkommen til Bjøklund gård

Bjørklund gård. Foto: Rune Nilsen, News on Request.

Busstur onsdag 30. august, med start kl. 10.00

Til bussturen onsdag 30. august er det påmeldingsfrist tirsdag 22. august.

Det blir start kl. 10.00 fra Straumen, så går ferden direkte til Strøksnes.

På Bjørklund gård blir det lang stopp for kjøp og plukking av bær etc.

–  Der går det også an å bestille lunsj. Alternativet er å spise middag på Kobbelv vertshus på tur hjem, sier leder i seniorrådet Jan Arne Johansen, som ber om at de som melder seg på gir beskjed om hva de ønsker. Altså lunsj i fjøskaféen på Bjørklund gård eller middagsstopp på Kobbelv vertshus.

–  Så gjør vi som flertallet ønsker, sier han.

 Han ber også om at detakerne tar med gevinst til lotteri, og noe til kaffen. Arrangørene sørger for kaffe.  Det er ingen deltakeravgift, men alle betaler selv for maten de kjøper.

Det er kommunens minibuss som skal brukes, denne har plass til 12. Hvis det blir færre enn 6 påmeldte blir turen ikke gjennomført.

Beregnet ankomst tilbake på Straumen er ca. kl. 16.00.

Påmelding til Sørfold kommune v/ servicekontoret, tlf. 75 68 50 00 senest tirsdag 22. august.

Familiedag i Gjerdalen lørdag 26. august

Men seniorrådet har mer på menyen, og lørdagen før er det klart for den tradisjonsrike familiedagen i Gjerdalen. Dette skjer lørdag 26. august fra kl. 11.00, i området ved hytta til Fauske og Sørfold Jeger – og fiskerforening.

Der serveres grillet laks og pølser, kaffe og saft.  Man kan prøve luftgeværskyting og natursti, og det blir anledning til å fiske i vatn og elv, og gå tur i fin natur.

–  Ta med noe å sitte på, ber Jan Arne Johansen, som ønsker folk i alle aldre velkommen til familiedagen.

Arrangør er seniorrådet i samarbeid med Lions, Sørfold Helsesportslag, Mental Helse Sørfold  og ungdomsgruppa i Fauske og Sørfold Jeger- og fiskerforening m.fl.

Fiske i Gjerdalsvatnet

I Gjerdalen er det fint å fiske fra land.

Sist oppdatert den 27. august 2017