Nytt datakurs for voksne

Det er nå klart for nytt begynnerkurs i bruk av data/internett på aktivitetshuset Bakeriet på Straumen. Påmeldingsfristen er 10. februar, og det er plass til 10 deltakere på dagkurset og like mange på kveldskurset.

Datakurs på Bakeriet Foto Sørfold kommune/Bente Braaten
Forrige "kull". F.v. assisterende kursleder Kjartan Strand, Ingjerd Isaksen, Torunn Testad, Reidun Johansen, Ann-Mari Danielsen, Tove-Lise Andersen, Anna Storhaug, kursleder Harald Svingerud, Knut Johansen og Leif Leifseth. Dette er noen av deltakerne på datakurset på Bakeriet på Straumen som ble avholdt i november, og flere av disse har også vært med på oppfølgingskurset etter nyttår.
 
Nytt begynnerkurs
Interessen for å lære seg data er fortsatt stor, og kulturkontoret har fått flere henvendelser fra pensjonister og andre voksne som har lyst til å gå på kurs.
 
-  Vi har inntrykk av at interessen er veldig stor, og det er veldig hyggelig, sier kultursjef Bente Braaten, som organiserer disse datakursene for voksne.  - Og selv om de fleste av deltakerne er pensjonister, er det viktig å få fram at tilbudet gjelder voksne i alle aldre, presiserer hun.
 
Datoene er klare
Som sist legges det opp til både dagkurs og kveldskurs. Dagkurset vil gå kl. 09.00-16.00 tirsdag 16. februar og torsdag 18. februar, og kveldskurset starter onsdag 17. februar kl. 18.00-21.30  og fortsetter de to neste onsdagskveldene til samme tid. Påmeldingsfristen er satt til 10. februar. Kursleder er Harald Svingerud også i denne runden.  Kursavgiften er 250 kroner. NB De som melder seg på fra og med 25. januar må ha med seg egen bærbar PC.
 
Påmelding i tlf. 75 68 53 33 innen 10. februar. Husk å si fra om du ønsker å delta på dagtid eller kveldstid.
  
Datatreff
Den beste måten å vedlikeholde kunnskapene på, er å bruke data mest mulig. - Derfor vil vi også dra i gang et ukentlig treff på Bakeriet hver tirsdag fra kl. 13.00. Annenhver tirsdag er det jo åpent hus der fra før av, og de andre tirsdagene ordner vi det slik at deltakerne sørger for låsing og tilsyn. Men dette er et uformelt og utorganisert tilbud, der vi kun tilbyr et sted å møtes og de to PCene som står på Bakeriet. Meningen er at folk kan treffes og holde på med data sammen, utveksle erfaringer og lære av hverandre. Og ikke minst holde kontakten med de andre kursdeltakerne, sier kultursjefen, som kan opplyse at første datatreff blir 26. januar.
Sist oppdatert den 09. september 2015