Det bæres i bleike daga

Tirsdag 1. mars kl. 11.30 på Bakeriet er det konsert med Eirin Edvardsen og Odd Birkelund. På programmet står viser, slagere og latino, og dette er del av en turné gjennom Den kulturelle spaserstokken i Salten.

Eirin Edvardsen og Odd Birkelund

På turné i Salten

Eiriin Edvardsen og Odd Birkelund (bildet) har samarbeidet i mange år, i ulike bandprosjekt og konserter.

Nå skal de på turné i Salten, for å underholde med konserten de har kalt Det bæres i bleike daga. Tittelen er hentet fra Kom sommarvinnj, som publikum da selvsagt får høre.

Ellers blir det gjenhør med gamle slagere, latino-rytmer, viser og en klype poesi.

Eirin Edvardsen er kjent som en dyktig sanger, forteller og formidler, og Odd Birkelund har lang erfaring som gitarist.

Velkommen til en uhøytidelig og hyggelig konsert:

Tirsdag 1. mars kl. 11.30 på Aktivitetshuset Bakeriet, Straumen.

Gratis inngang.

Konserten er en del av tirsdagstreffene på Bakeriet, og det blir salg av kaffe og vafler v/ Sørfold Fotoklubb.

Som vanlig kjører kommunens aktivitetsbuss fra Kvarv og fra Røsvik med retur, dette er et tilbud til eldre.  Påmelding buss: til kulturkontoret, denne gang i telefon 75 68 53 34 eller mobil 476 34 955.

Konserter i åtte kommuner

Konsertturnén organiseres av Salten kultursamarbeid. Den  starter i Hamarøy og Steigen 29. februar og avrundes i Meløy 8. mars.

Sist oppdatert den 01. mars 2016