Feriehus til leie

Turoperatøren Din Tur arbeider for å utvikle norsk bygdeturisme. I Sørfold markedsfører de to feriehus - bryggmannsgården i Røsvik og en nyoppusset hytte like ved Kobbelv Vertshus.

Bryggmannsgården i Røsvik, foto privat

Dette er bryggmannsgården i Røsvik, som tilhører Røsvik gamle handelssted.

Norsk turoperatør

Din tur er en norsk turoperatør for norske og utenlandske gjester som søker ferieopphold med natur- og kulturbasert aktivitetsinnhold. Din Tur eies av grunneierne gjennom Allskog og jobber for å utvikle norsk bygdeturisme.

Sammen med seriøse samarbeidspartnere leverer de kvalitetssikrede produkter - i alt 450 produkter rundt omkring i Norge.

Naturskjønne omgivelser

Selskapet jobber med produktutvikling, markedsføring og salg av reiselivsprodukter som er myntet på gjester som vil fiske, padle, vandre, jakte  -  eller bare leie seg et feriehus i stille og naturskjønne omgivelser.

Feriehus i Røsvik (link med video)

Røsvik ligger der veien slutter og havet fører videre inn i nye Sjunkhatten Nasjonalpark. Båt følger med når du leier huset. Langs fjorden ligger det mange idylliske småsteder, og det er godt fiske.

Hytte i Sørfjorden (link med video)

Hytte i Sørfjorden, foto privat

Hytta (bildet) har alle fasiliteter og er nærmeste nabo til Kobbelv Vertshus, med nydelig utsikt over fjorden. Båt kan leies. Her er det kort vei mellom fjord og fjell, og det finnes flere turløyper.

Kobbelv Vertshus har turistinformasjon, og kan fortelle om natur og opplevelser i området.

Les mer om Din Tur

Sist oppdatert den 09. september 2015