Er du fornøyd med renovasjonen?

Iris vil gjerne levere enda bedre tjenester til sine kunder. I disse dager gjennomfører de en brukerundersøkelse, der de som deltar kan vinne reisegavekort på 10.000 kroner.

IRIS i arbeid

Alle kan bli bedre

–  For at vi i Iris skal kunne gi deg og din husstand et enda bedre tilbud, må vi vite hva du mener om oss, og de tjenestene vi leverer, skriver det interkommunale renovasjonsselskapet i Salten på sine hjemmesider.

Lite respons i Sørfold

Kommunikasjonsansvarlig i Iris  Arnt E. Pedersen forteller at det til nå har vært lite respons på undersøkelsen fra kunder i Sørfold.

Om dette skyldes at alle er fornøyd med renovasjonsordningen, om folk ikke er obs på undersøkelsen eller om de ikke har lyst eller tid til å svare, er umulig å si.

Konkret og enkelt spørreskjema

Men nå har han bedt om hjelp til å nå ut til innbyggerne via kommunens hjemmeside, og der bistår vi gjerne.

Spørsmålene som stilles, er konkrete og greie å svare på.

Du kan vinne reisegavekort

For å være med i trekningen av reisegavekort på 10.000 kroner, må du oppgi gårds/bruksnummer, mobilnummer og e-postadresse.

Opplysningene vil kun bli brukt av Iris, og vil være til stor hjelp når de har behov for å gi deg beskjed om endringer i avfallsordningen.

Svarfristen er 15. februar, og her er link til spørreundersøkelsen:

Si din mening om IRIS