Er du vår nye kollega?

Sørfold kommune har ledig stilling som konsulent i kommunalsjefens stab. Arbeidsområdet er tildeling av omsorgstjenester, søknadsfristen er 6. mars, og link for å søke finner du her.

Lisbeth Bernhardsen og Kjell Eilertsen

Kommunalsjef Lisbeth Bernhardsen og rådgiver omsorg Kjell Eilertsen søker ny medarbeider som skal sitte i denne stolen.

Omsorgstjenesten holder til i det tidligere kraftlagsbygget på Straumen, og har lyse og trivelige lokaler.

20. mars er en viktig dag

–  Det skjer mye positivt innen omsorg, og 20. mars blir en D-dag.

Da innfører vi nattevakt i hjemmetjenesten, og det blir varm lunsj midt på dagen og middag på ettermiddagen for de som bor på institusjon, forteller kommunalsjef Lisbeth Bernhardsen.

Ingen i omsorgskø

For den nye konsulenten som skal jobbe med tildeling av omsorsgstjenester er det godt å vite at ingen står i omsorgskø.

–  I media hører vi ofte om fortvilte eldre og pårørende som må vente på sykehjemsplass. Dette kan være en tøff belastning for de som tar i mot henvendelsene uten å kunne løse problemene.

I Sørfold har vi det heldigvis ikke slik, sier Lisbeth Bernhardsen.

–  Vi har også et mål om at eldre skal få bo hjemme så lenge som mulig, og satser på forebyggende tiltak for å gjøre dette mulig, sier hun.

Se utlysningstekst på jobbnorge med link for å søke:

Ledig stilling konsulent omsorg

Søknadsfrist: 6. mars 2017.

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos kommunalsjef Lisbeth Bernhardsen på  tlf. 75 68 50 06/ 46 82 43 05.

Som ansatt i Sørfold kommune starter du på minimum 8 års ansiennitet, vi har full barnehagdekning og fantastiske naturområder.  Les mer om Sørfold:

Velkommen til Sørfold

Sist oppdatert den 06. mars 2017