Feil i kulturkalenderen

Ikke før har kulturkalenderen kommet ut i postkassene, så må vi melde om endringer og feil. Her finner du en oppdatert arrangementsoversikt for november og desember.

Kaptein Sabeltann

Kyrre Haugen Sydness i Kaptein Sabeltan og skatten i Lama Rama, som vises på Mørsvik oppvekstsenter 7. november

Kaptein Sabeltann 7. november

For det første blir det ikke bygdekino i Mørsvik fredag 31. oktober, slik det står i kulturkalenderen for september og oktober.

Derimot kommer fredag 7. november inn som kinodag, og dette er ikke med i kulturkalender for november og desember.  Filmene som settes opp er Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama kl. 18.00, og The Maze Runner: I dødens labyrint kl. 20.00.

Mer om filmene

Ikke Prøysen på biblioteket

Lørdag 1. november er det lørdagstreff på biblioteket på Straumen. Da blir det som vanlig minikonsert med kulturskolen kl. 13.00, men dette er ikke Prøysen-konserten «Viser i tusmørke» slik det feilaktig står i kulturkalenderen.

Kulturskoleelever på piano, gitar og sang vil underholde på biblioteket, men altså ikke med Prøysenstoff denne gangen.

I tillegg blir det Bamsedag med utlodning av årets bamse.

Kollisjon med Saltstæmma

Videre står det i kulturkalenderen at det blir ungdomsarrangement på Straumen med bassengdisco, konsert og klubb fredag 21. november. Etter at kalenderen gikk i trykken, har vi oppdaget at dette kolliderer med premierehelga for det regionale musikalprosjektet Saltstæmma i Stormen kulturhus i Bodø.  Her er 11 ungdommer fra Sørfold med.

Derfor blir ungdomsarrangementet på Straumen flyttet til fredagen etter, 28. november.

Snarvei til

Oppdatert kulturkalender for november og desember.

Meld fra om endringer

Vi anbefaler alle å kikke jevnlig innom Hva skjer og kulturkalenderen her på hjemmesiden for oppdatert arrangementsoversikt. Samtidig ber vi alle arrangører om å melde fra hvis det skjer endringer, avlysninger eller tilføyelser, slik at vi kan oppdatere og få det riktig på nettet.

Send en e-post til kultur@sorfold.kommune.no

 

Sist oppdatert den 09. september 2015