Førskolegruppa på tur

– Vi er heldige som bor og jobber i Sørfold komune, sier Liss-Mona Abrahamsen, styrer i Løkta Barnehage, Røsvik. Med flotte bilder av førskolegruppa på tur ønsker de alle en kjempefin sommer.

Førskolebarn og styrer i Løkta Barnehage på båttur

Her er de fire førskolebarna i Løkta Barnehage på tur til Rørstad sammen med styrer Liss-Mona E. Abrahamsen.

Takker alle som stiller opp

–Vi vil benytte anledningen til å si tusen takk til vaktmester Stig som gjorde fisketuren mulig. Og tusen takk til alle enheter i kommunen og private aktører rundt omkring, som er med på å gjøre barnehagen god, for eksempel teknisk etat som stiller opp når vi trenger hjelp av ymse slag.

Vi er heldige som bor og jobber i Sørfold kommune.  Og vi ønsker alle en kjempesommer fra alle oss i Løkta barnehage, sier Liss-Mona Abrahamsen.

Robuste barn

I begynnelsen av juni var Løkta Barnehage på to turer med førskolegruppa, begge dager i herlig sommervær.

På tur til Borstolvatnet

Alle barnehagene i Sørfold er opptatt av å være helsefremmende, og robuste barn er en av målsettingene. Dette betyr blant annet at de er mye på tur.

Gikk til Bordstolvatnet

–  Med på turene var Anna, Kaan, Petter, Leander og Liss-Mona. På mandag var vi ved Bordstolvannet, en nydelig tur. Det var bratt, men ungene er robuste og gikk turen opp dit med latter og nysgjerrighet. Vi koste oss der med mat og drikke, lekte og lo, forteller Liss-Mona Abrahamsen.

Barna lekte i skogen

Tur gjennom skogen

Båttur til Rørstad

–  På tirsdag dro vi på tur sammen med vaktmester Stig i hans båt.

Hovedmålet var å fiske slik at vi kunne lage fiskekaker til sommerfesten vår 14.juni. Først kjørte vi til Rørstad, hvor vi gikk i land - og gikk til kirken. Deretter gikk vi på den nydelige stranda, hvor vi bada, herlig. Vi grilla og kosa oss. Så ble det fisking midt på dagen.  

Nærmer seg Rørstad

Fikk mye fisk

Fiskeglede

Det var kjempeartig, vi hylte og lo da fiskene etterhvert kom ombord en etter en. Vi fikk nok fisk til fiskekaker, og de har vi allerede laget. Vi har hatt to herlige dager på tur!

Vaktmester Stig med barna på Rørstad

Fisking fra båten til vaktmester Stig

Nydelig strand på Rørstad

Dagens fangst

Sist oppdatert den 09. september 2015