Fotokonkurranse i Hamsuns Rike

Reiseliv i Hamsuns Rike og Salten Friluftsråd arrangerer nå fotokonkurranse. Målet er å samle inn flotte turbilder fra Sørfold og Nord-Salten, og fristen for å delta er 30. september.

Kveldsstemning

Kveldsstemning ved Færøyvalen. Foto: Halvard Toften. Dette fine bildet er hentet fra kommunens billedarkiv, og ikke fra konkurransen, men vi synes det er et godt eksempelbilde.

Bilder av aktvitet i naturen

Konkurransen avsluttes 30.september og vinner kåres i løpet av oktober.

 - Vi håper å få inn manga flotte turbilder fra fra fiske-, kajakk-, fot- og toppturer i Nord-Salten. Vinnerne får et flott kompaktkamera i premie, sier Bente Ness, som er daglig leder i Reiseliv i Hamsuns Rike.

Fotokonkurransen er satt i gang for å få flere gode bilder som viser folk i aktivitet i den flotte naturen i Sørfold og Nord-Salten.

Markedsføre gode opplevelser

Bilder som sendes inn kan bli brukt av både Reiseliv i Hamsuns Rike, kommunene og Salten Friluftsråd til å markedsføre og fortelle om alle gode opplevelser naturen kan by på.

Bilder som kommer inn i konkurransen legges også ut på nettsiden til Lokalavisa Nordsalten.

Hotellopphold for to

Vinnere i konkurransen kan vinne overnatting med fullpensjon for to på Kobbelv vertshus eller Hamarøy Hotel. I tillegg vil et bilde også bli premiert med et Canon Ixus kamera.

Innsendte bilder (link)

Les mer om fotokonkurransen, med info om hvor og hvordan bildene skal sendes:

Salten Friluftsråd

Sist oppdatert den 09. september 2015