Førjulssalg i Røsvik

Første åpningslørdag for julesalget i gammelbutikken ved Røsvik hovedgård ble vellykket, og både møsbrømlefse og husflidsprodukter fikk god omsetning. Neste gang de 4 damene åpner dørene er 3. desember.

Førjulssalg i gammelbutikken, Røsvik

BUTIKK MED SJEL. Her i gammelbutikken ved Røsvik hovedgård kan 4 aktive damer i samarbeid med Lisbeth Normann Bergene på hovedgården ønske velkommen til førjulssalg. Det nye tilbudet åpnet lørdag 19. november, og da vi var innom, var det bra med folk der.

Julegaver og møsbrømlefse
2 lørdager til  før jul blir det åpent i gammelbutikken ved Røsvik hovedgård, hver gang kl. 11.00-15.00:

  • Lørdag 3. desember
  • Lørdag 10. desember, også med møsbrømlefse.

Hver gang blir det salg av kaffe og kaker.

Og her kan du kjøpe julegaver til deg selv eller andre. Av vareutvalget kan vi nevne heklede og strikkede produkter, malte møbler, bilder og smykker. Husk kontanter!

Kafé med populær møsbrømlefse i gammelbutikken

GODT OG VARMT. Gjestene koser seg med møsbrømlefse mens vedovnen sørger for god innetemperatur.

Flere julemesser
Vi er inne i høysesongen for julemesser, og lørdag 19. novmeber var det også julemesse på ungdomshuset på Kvarv med godt besøk. Ansvarlig for denne var UL Vaaren.

Fredag 25.11 kl. 17.00-20.00 og lørdag 26.11kl. 12.00-16.00  kan Nordre Sørfold Husflidslag ønske velkommen til julemesse i Engan grendehus. Samme opplegg med åpent fredag og lørdag blir det også påfølgende helg, dvs. 2. og 3. desember.

Lørdag 26.11 er det Straumen og Omegn Husflidslag sin  tur. Da blir det julemesse i Rådhussalen kl. 11.00-15.00.

Sist oppdatert den 09. september 2015