Gratis for kulturskoleelever

Bodø Sinfonietta kommer til Sørfold for å feire grunnlovsjubileet 8. mai. Sammen med John Kristian Karlsen og Sveinar Aase inviterer de til variert og spennende konsert i Rådhussalen. Elever i kulturskolen i Sørfold kommer gratis inn.

Velkommen til konsert

Feirer grunnlovsjubileet på frigjøringsdagen

–  Med vårfølelsen i kroppen og knopper på trærne tar vi med oss en rekke vårlette verk ut på tur når vi reiser til Sørfold for å feire grunnlovsjubileet sammen med gode musikerkollegaer fra Kultur i Sørfold.

Alle gode ting er 3, så vi byr på et rikholdig og variert program i 3 deler, sier Vidar Thorbjørnsen i Bodø Sinfonietta.

Og dette skjer på selveste frigjøringsdagen 8. mai.

Kjent og kjært – og noe nytt

–  Vi vil presentere flunkende ny og spennende musikk skrevet i anledning grunnlovsjubileet, du får høre kjente og kjære verk fra den nasjonalromantiske perioden, og sammen med sanger John Kristian vil du få en herlig miks fra vokalrepertoaret – det hele gjort med ekte nordnorsk touch. Velkommen til fest og en hyggelig kveld!

 Ramsalt Opera

John Kristian Karlsen og Sveinar Aase kan også by på smakebiter fra oppsetningen Ramsalt Opera.

Med på laget er også koret Foldklang, som sørger for servering og en feststemt ramme omkring konserten.

Kulturskolen ønsker å tilrettelegge for at elevene får oppleve profesjonelle konserter, og har derfor bestemt at kulturskolelevene kommer gratis inn.

Velkommen til grunnlovsfest i Rådhussalen torsdag 8. mai kl. 19.30.

Billettpriser: Voksne kr. 150, barn til og med 15 år som ikke er elever i kulturskolen,  samt ungdom med kulturkort: Kr. 50.

KJØP BILLETT HER

Se hele programmet for konserten og les mer på hjemmesidene til

Nordnorsk opera og symfoniorkester

Sist oppdatert den 09. september 2015