Har du ikke fått friluftskart?

På grunn av en misforståelse har de som har reservert seg mot reklame ikke fått det nye friluftskartet for Salten i postkassen. Kontakt oss, så sender vi det i posten, eller du kan hente det på servicekontoret.

tTrond Loge i Salten Friluftsråd med det nye friluftskartet

Trond Loge - daglig leder i Salten Friluftsråd – med det nye friluftskartet. Foto: Sverre Brevik

Fjerde utgave av friluftskart for Salten

Dette er fjerde gang Salten Friluftsråd gir ut friluftskart for Salten. Første gang var i 1993, og nå i Friluftslivets år 2015 er det laget nytt og oppdatert kart.

Denne gangen er det fulldistribuert 34.709 kart, det vil si til samtlige husstander i Salten, og de ble sendt ut med posten i uke 26.

Et slikt kart er informasjon, ikke reklame.  Men på grunn av en misforståelse har de som har reservert seg mot reklame ikke mottatt kartet i postkassen sin.

Gjelder dette deg? Hvis du bor i Straumen-området kan du hente deg et kart på servicekontoret, Rådhuset. Hvis du ønsker kartet tilsendt i posten, kan du ringe servicekontoret på tlf. 75 68 50 00 eller sende en e-post til post@sorfold.kommune.no

Et inspirasjonskart, ikke et turkart

Friluftskartet er et inspirasjons- og planleggingskart i målestokk 1:220 000.

Kartet omfatter sjø og land i alle de ni Salten-kommunene. Her finner du informasjon om blant annet overnattingssteder, turruter, badesteder, ferge- og hurtigbåtruter, båtutsett, båtutleie og gjestehavner.

Men Friluftskart for Salten er ikke et turkart, til det er målestokken for liten. Når du skal ut i terrenget trenger du turkart. Informasjon om turkart og annen relevant litteratur finner du på baksida av Friluftskart for Salten.

Kartet er gitt ut med støtte fra Iris Salten.