Har du ikke fått friluftskart?

På grunn av en misforståelse har de som har reservert seg mot reklame ikke fått det nye friluftskartet for Salten i postkassen. Kontakt oss, så sender vi det i posten, eller du kan hente det på servicekontoret.

tTrond Loge i Salten Friluftsråd med det nye friluftskartet

Trond Loge - daglig leder i Salten Friluftsråd – med det nye friluftskartet. Foto: Sverre Brevik

Fjerde utgave av friluftskart for Salten

Dette er fjerde gang Salten Friluftsråd gir ut friluftskart for Salten. Første gang var i 1993, og nå i Friluftslivets år 2015 er det laget nytt og oppdatert kart.

Denne gangen er det fulldistribuert 34.709 kart, det vil si til samtlige husstander i Salten, og de ble sendt ut med posten i uke 26.

Et slikt kart er informasjon, ikke reklame.  Men på grunn av en misforståelse har de som har reservert seg mot reklame ikke mottatt kartet i postkassen sin.

Gjelder dette deg? Hvis du bor i Straumen-området kan du hente deg et kart på servicekontoret, Rådhuset. Hvis du ønsker kartet tilsendt i posten, kan du ringe servicekontoret på tlf. 75 68 50 00 eller sende en e-post til post@sorfold.kommune.no

Et inspirasjonskart, ikke et turkart

Friluftskartet er et inspirasjons- og planleggingskart i målestokk 1:220 000.

Kartet omfatter sjø og land i alle de ni Salten-kommunene. Her finner du informasjon om blant annet overnattingssteder, turruter, badesteder, ferge- og hurtigbåtruter, båtutsett, båtutleie og gjestehavner.

Men Friluftskart for Salten er ikke et turkart, til det er målestokken for liten. Når du skal ut i terrenget trenger du turkart. Informasjon om turkart og annen relevant litteratur finner du på baksida av Friluftskart for Salten.

Kartet er gitt ut med støtte fra Iris Salten.

 

Sist oppdatert den 09. september 2015