Lakselva brukbar igjen

Et tynt snølag på banen, men fullt mulig å trene. Dette er status for kunstgressbanen på Lakselva 1. mars.

Ikke spillbar fotballbane på Lakselva, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten
Slik så banen ut før helga, men nå  har forholdene bedret seg betraktelig.
 
  Det var driftsstans ved Elkem Salten som førte til at Lakselva ikke var spillbar i uke 8. Dette hadde igjen sammenheng med ekstremt høye strømpriser. Begge ovnene var i gang igjen før helga, men det vil alltid ta en stund før temperaturen på vannet i rørene blir såpass høy at den klarer å ta unna for snøfall og kulde. På toppen av det hele frøs også vannet i garderobebebygget, men også dette er i orden igjen. Før helga var det dermed vanskelig å si når anlegget kunne friskmeldes. Nå kan imidlertid vaktmester melde at det riktignok er et tynt lag snø på banen mandag morgen 1. mars, men at det er mulig å trene der.
 
For sikker og oppdatert informasjon om forholdene er det fortsatt anbefalt å kontakte  vaktmester.
 
Kveldsvakt
Sørfold kommune har en ordning der det hver uke er en vaktmester som arbeider ettermiddag/kveld og har tilsyn med kommunale bygg.
 
Vakthavende vaktmester mandag 1. mars – torsdag 4. mars kl. 14.30-22.00 samt søndag 7. mars kl. 19.00-21.00: Roald Larsen, tlf. 977 06229.
 
Helg: Kommunalteknisk vakttelefon: tlf. 416 04859.
 
Spørsmål om baneforholdene i vanlig kontortid hverdager kl. 08.00-15.45 kan rettes til servicekontoret, tlf. 75 68 50 00. Da  vil du enten få informasjon der eller blisatt over til rette vedkommende.
Sist oppdatert den 09. september 2015