Student i Oslo til høsten?

Skal du eller et av barna dine til Oslo for å studere til høsten? Sørfold kommune disponerer en hybel ved Nord-Norsk student- og elevhjem, og søknadsfristen er 14. juni.

Hybel ved nord-Norsk student - og elevhjem
Hjemmekoselig. Her er det en student fra Tromsø som viser fram hybelen sin.
 
Fin beliggenhet
Studenthjemmet ligger på Berg, som er en stasjon på Sognsvatnsbanen. Med toget kan du raskt komme deg ned til sentrum eller opp til Nordmarka. Ullevaal stadion ligger i gangavstand fra studenthjemmet, og for de som holder til på universitetet på Blindern er det en fin spasertur gjennom relativt stille gater.
 
Nord-Norsk student – og elevhjem (NNSE) er en stiftelse som ble etablert i 1960. Intensjonen var å gi nordnorsk ungdom som studerer i Oslo billig tak over hodet, og dette gjelder fortsatt.
 
Andelseier
Sørfold var en av kommunene som var forutseende nok til å støtte tiltaket med et engangsbeløp rundt 1960 da huset ble bygget. Dette ga kommunene en viss mengde tildelingsrett, avhengig av hvor mange andeler de kjøpte. Med andre ord kan kommunene tildele plass, etter ulike kriterier. Sørfold kommune disponerer én hybel.
 
Du kan sende søknad til post@sorfold.kommune.no eller direkte til NNSE. På deres hjemmesider kan du lese mer om dette hybeltilbudet, og du finner også søknadsskjema, her er link direkte til dette:
 
 
(NB! På nettsiden står det søknadsfrist 20. mai, men som nevnt er det anledning for ungdom fra Sørfold til å søke fram til 14. juni. )
Sist oppdatert den 09. september 2015