IL Leirgutten oppsummerer 2013

IL Leirgutten kan se tilbake på et aktivt år. Familieskirennet samlet 62 deltakere, 37 var med i Leirguttdilten, og 29 barn og unge deltok på minst 4 skirenn i Kobbskaret.

Mikal Arntzen

Med hele 360 turer til trimkassene i 2013  ble Mikal Arntzen årets trimmer.

Populære trimkasser

IL Leirgutten har nylig hatt årsmøte, der de gikk gjennom årsmeldingen for 2013. Laget har 96 medlemmer, som er mye i forhold til befolkningsgrunnlaget.

Og mange benytter seg av lagets trimkasser, enten de er medlemmer eller ikke.

–  Trimkassene er en populær aktivitet som gjør at mange kommer seg ut, sier Arne-Harry Nilsen, leder i IL Leirgutten.

Daglig på tur

Med 360 turer til trimkassene på et år, kan man lett regne ut at Mikal Arntzen har vært på tur så å si daglig. Og han forteller at han i likhet med mange andre har stor glede av turene sine

Ziko på tur

Han har også en god og trofast turvenn og motivasjonsfaktor, som har tilbakelagt atskillig flere mil enn far sjøl. Da snakker vi om golden retrieveren Ziko (bildet).

Treningsrommet mye i bruk

Ellers når det gjelder IL Leirgutten og oppsummering av fjoråret, sier Arne-Harry Nilsen at laget har mange tiltak som treffer både barn, ungdom og voksne.

–  Treningsrommet på Leirfjorden skole er et av tiltakene som mange setter stor pris på, og som medfører større fysisk aktivitet blant våre medlemmer.

I samarbeid med begge skolene ble det gjort en svært stor dugnadsinnsats på rydding i lysløypetrasèen i august. Dette er noe vi håper å få til hvert år.

Håvard og Helene Arntzen vant sine klasser i Leirguttdilten 2013

Søsknene Helene og Håvard Arntzen vant sine klasser i Leirguttdilten 2013.

Vollyballturneringen samlet 10 lag, og Leirguttdilten hadde 37 deltakere.

Rekordmange med i familieskirennet

–  Familieskirennet ble en kjempesuksess med 62 deltakere. Så mange har aldri deltatt tidligere.

Irene Reffhaug med premie

Irene Reffhaug var en av 62 som koste seg i drømmevær på IL Leirguttens familieskirenn i april 2013. Hun fikk også premie.

29 barn og ungdommer deltok på minst 4 renn i Kobbskaret.

–  I 2012 hadde vi et prøveprosjekt for å få flere ungdommer med på ski. Prosjektet gikk ut på å sponse de fra 6. til 10. klasse med tur til Daja. Dette ble videreført i 2013, og gjorde at 13 i denne aldersgruppen hadde nok renn og fikk tur til alpinanlegget.

Helsefremmende trim

–  Fjelltrimmen er en annen flott aktivitet. 23 leverte inn kort, og 6 hadde gått til minst 6 fjellposter. Her ønsker vi oss ordentlige fjelltrimkort med kart.

Med tanke på befolkningsgrunnlaget, er vi et stort idrettslag med høy aktivitet.

Takk til alle som bidrar til at vi har tilbud til barn, ungdom og voksne. Vi er i høy grad med og driver helsefremmende arbeid til nytte for svært mange, sier Arne-Harry Nilsen.

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015