Vil møte næringslivet

Innovasjon Norge skal ha kontordag på Sørfold Rådhus tirsdag 20. mars. Da vil de gjerne møte gründere, bedrifter og alle typer næringsdrivende.

Anne-Lise Løkken og ordfører Lars Evjenth

VELKOMMEN. Anne-Lise Løkken fra Gyltvik går på etablererkurset Start Opp Salten, og har planer om å starte steinovnsbakeri og jordbærproduksjon. Hennes forretningsplan skal være ferdig i mai, og hun vil møte Innovasjon Norge på kontordagen for å få informasjon og nyttig tilbakemelding.

Ordfører Lars Evjenth ønsker Anne-Lise velkommen, både som gründer i Sørfold og til møtet med Innovasjon Norge 20. mars, der Sørfold kommune er vertskap.

Og den åpen kontordagen skal holdes her på det store møterommet ved siden av kantinen på Rådhuset. Ordføreren håper på godt oppmøte.

Reiser rundt i fylket
Innovasjon Norge er opptatt av å samhandle både med komuner og bedrifter. Derfor reiser de rundt i fylket for å komme i kontakt med de som har utviklingsplaner og nye prosjekter.

Også individuelle møter
Dagen starter med et møte mellom kommunen og Innovasjon Norge den første timen, deretter blir det åpent informasjonsmøte om Innovasjon Norges tjenester innen finansiering, kompetanse og nettverk.

Etter lunsj er det satt av tid til individuelle møter, og etter dette igjen vil Innovasjon Norge besøke noen bedrifter.

NB! Du kan booke møteavtale med Innovasjon Norge via linken nedenfor.

Program for åpen kontordag på Rådhuset tirsdag 20. mars:
 

  • Kl. 10.00-11.30: Innovasjon Norge informerer om sine tjenester innenfor finansiering, kompetanse og nettverk. Til denne bolken er det bare å møte opp direkte, uten forhåndspåmelding. Det blir også informasjon fra Sørfold kommune.
  • Kl. 11.30-12.00: Enkel lunsj
  • Kl. 12.00-14.00: Individuelle møter. Presenter dine/din bedrifts idéer og utviklingsplaner for Innovasjon Norge. Avtale kan bookes via nettsidene til Innovasjon Norge. Klikk på Avtal møtetidspunkt når du har åpnet sidene:
    Opplegg for kontordager i Nordland (link).
  • Du kan også avtale møtetid ved å kontakte næringssjef i Sørfold Gerd-Bente Jakobsen, tlf. 75 68 50 13/905 06 096 eller gbj@sorfold.kommune.no

Velkommen!

Sist oppdatert den 09. september 2015