Vil møte næringslivet

Innovasjon Norge skal ha kontordag på Sørfold Rådhus 9. februar. Da vil de gjerne møte alle som har gode forretningsidéer eller utviklingsplaner.

F.v. Hilde Kristiansen og Inger Teigstad i Innovasjon Norge Nordland

KOMMER TIL SØRFOLD. F.v. rådgiver Hilde Kristiansen og avdelingsleder Inger Teigstad i Innovasjon Norge Nordland gleder seg til å møte kommune og næringsliv onsdag 9. februar. Foto: Innovasjon Norge/Linda Simensen.

Besøker alle kommuner i fylket

-  I løpet av første halvår 2011 skal vi ha besøkt samtlige 44 kommuner i Nordland, sier avdelingsleder Inger Teigstad i Innovasjon Norge.  Hun forteller at de har hatt møter i Sørfold mange ganger, men dette er første gang med dette opplegget og egen kontordag.

Åpent informasjonsmøte

Første del av dagen er satt av til møte med kommunen, og fra kl. 12.00 til 14.00 blir det åpent informasjonsmøte om Innovasjon Norges tjenester innen finansiering, kompetanse og nettverk. Sted: Møterom Siso (ved kantinen), Rådhuset.    

Ønsker samhandling

-  Vi er opptatt av å samhandle med både kommuner og bedrifter. Derfor reiser vi rundt i fylket for å komme i direkte kontakt med de som har nye prosjekter og utviklingsplaner, og som ønsker å samarbeide med oss, sier Inger Teigstad.

Også individuelle møter

Kl. 12.00-14.00 er det som nevnt åpent informasjonsmøte. Deretter blir det individuelle møter med interesserte bedrifter. De som ønsker å møte Innovasjon Norge kan booke seg avtale her, klikk på elektronisk skjema når du har åpnet nettsidene til Innovasjon Norge:

Opplegg for kontordager i Nordland (link)

For møteavtale kan du også ringe Innovasjon Norge på tlf. 75 54 20 10, eller Sørfold kommune på tlf. 75 68 50 00.

Sist oppdatert den 09. september 2015