Julekonserter

Ta en pause fra juleforberedelsene og la sang og musikk gi deg ro og gode opplevelser. Julekonsertene står formelig i kø i tida framover, og først ut er Sangria, som ønsker velkommen til konsert i stemningsfulle Røsvik kirke lørdag 3. desember kl. 19.00.

Røsvik kirke i vinterdrakt

Slik ser konsertprogrammet i Sørfold ut fram mot jul:

Lørdag 3. desember kl. 19.00: Sangria har julekonsert i Røsvik kirke (bildet). Med seg har de Bodø Orkesterforening og Røsvik kirkes barnekor. Billettpris: Voksne kr. 200, barn gratis. Billettsalg i døra, kort og kontant. Dørene åpnes kl. 18.00.

Dagen etter medvirker Sangria også ved lysmessen i Røsvik kirke kl. 18.00.

Bakeriet

Også aktivitetshuset Bakeriet på Straumen får sin julekonsert. Denne er lagt til tirsdag 6. desember kl. 11.30, og det er distriktsmusikerne John Kristian Karlsen og Sveinar Aase som står for juletonene. Som vanlig kjører kommunens aktivitetebuss fra Kvarv og fra Røsvik med retur, og det settes opp drosje fra nordsida som møter bussen på Kvarv om det melder seg interesserte.

IL Siso sørger for kaffe og vafler denne dagen.

Dette blir siste tirsdagstreff før jul. Tilbudet starter opp igjen 17. januar.

Korps

Søndag 11. desember er det klart for julekonsert med Straumen skole- og ungdomskorps med gjester. Denne foregår i Rådhussalen på Straumen kl. 18.00.

Når det gjelder Nordbygda skolekorps, har de blant annet spilt på lysmesse og feitlefsebasar nå i førjulstida, men de har ikke egen julekonsert denne gang.

Kulturskolen

Elevene i kulturskolen deltar i flere sammenhenger før jul. I Røsvik og på nordsida medvirker de i skolenes avslutninger, men på Straumen blir det egen konsert. Dette skjer i Rådhussalen torsdag 15. desember kl. 18.00. Der kan man se og høre elever på dans, gitar, fløyte, trommer, trompet, sang og piano.

Og allerede lørdag 3. desember kl. 13.00 skal elever fra kulturskolen medvirke i forbindelse med lørdagstreff på biblioteket. Der er det åpent kl. 11.00-15.00, og adventsstund kl. 13.00

Den blå timen

Foldklang har sin julekonsert lørdag 17. desember kl. 18.00 i Rådhussalen. Tittelen er Den blå timen, og dette blir første konsert som ledes av korets nye dirigent Maria Kaggerud Johansen. Pianistene er også ny, og heter Ivan Danielsen.

Velkommen til samtlige konserter!

Sist oppdatert den 09. september 2015