Fikk du ikke besøk?

Kommunekomitéen for TV-aksjonen retter en varm takk til alle som bidro på innsamlingsdagen og arrangementer i forkant. Beklageligvis var det en del husstander på Straumen som ikke fikk besøk av bøssebærere.

Aksjonsopptelling på Bakeriet

OPPTELLING. Kommunekomitéen tok i mot bøssene på Bakeriet på Straumen søndag ettermiddag. Her er tre av medlemmene i gang med opptelling. F.v. Lillian Martinussen, Roy Larsen og Anne-Lise Evjen Lillegård.

Informasjonsglipp
Kommunekomitéen har fått henvendelser fra flere som sier at de ventet med pengene klare søndag ettermiddag, men ingen bøssebærere kom.

-  Her har det skjedd en informasjonsglipp, og dette beklager vi. Men det er ikke for sent å gi til TV-aksjonen selv om selve aksjonsdagen er over. Man kan enten ringe 820 44 110 og gi 200 kroner, eller man kan sette inn ønsket beløp på bankkonto 8380 08 09005. Og denne muligheten har man ut året.

Aksjonskveld torsdag
Det vi også oppfordrer folk til å gjøre, er å møte opp på Straumen skoles aksjonskveld i Rådhussalen torsdag 25. oktober kl. 17.30. Der kan man både bidra til TV-aksjonen, oppleve flott underholdning og ha det trivelig sammen med andre, sier Anne-Lise Evjen Lillegård, som er leder i Sørfolds kommunekomité.

Takker alle
Komitéen takker alle for innsatsen, både bøssebærerne og andre som bidro.

I bøssene ble det samlet inn 36.163 kroner. Dette gir kr. 46,47 pr. innbygger.

Aktive skoler og barnehager
Og det kom inn mye penger på de kreative arrangementene onsdag, torsdag og fredag:

Mørsvik oppvekstsenter hadde kafé 17. oktober og fikk inn 7.221 kroner.

Straumen Barnehage samlet inn 8.016 kroner på sin markering torsdag, og Røsvik skole satte ny innsamlingsrekord på sin aksjonskveld torsdag kveld med 15.920 kroner.

Leirfjorden skole har også hatt kafé, som innbrakte 9.860 kroner til TV-aksjonen.

Flott innsats!

Nå gjenstår som nevnt Straumen skoles markering, som er lagt Rådhussalen torsdag 25. oktober kl. 17.30. Der blir det blant annet auksjon, underholdning og loddsalg med flotte gevinster.

Velkommen!

 

Sist oppdatert den 09. september 2015