Korpsavslutning i Blåfjell

Hva gjør man når bygdekinoen tilbyr ekstraforestilling samme dag og i samme lokale som korpsavslutning i Mørsvik? Da slår man det hele sammen, til glede for små og store.

Julenatt i Blåfjell
Ny film. Julenatt i Blåfjell hadde premiere 13. november. Bygdekinoen tilbyr den som ekstraforestilling til en del av sine spillesteder, og den settes opp på Mørsvik skole tirsdag 15. desember kl. 18.00.
 
Avlysninger
Det har vært en del avlysninger av kinoforestillinger de siste ukene. Nå ønsker Bygdekinoen å tilby et plaster på såret for dette, og sender ut den nye familieforestillingen "Julenatt i Blåfjell" til en del av sine spillesteder, deriblant Mørsvik skole.
 
Samarbeid
Vanlig kinodag i Mørsvik er onsdag, men på denne ekstraturnéen er tildelt dato tirsdag 15. desember. Da skal Nordbygda skolekorps ha juleavslutning samme sted. Men i stedet for å betrakte dette som en kollisjon og takke nei til kinotilbudet, velger korpsstyret å tenke samarbeid. - Vi gjør filmen til en del av korpsavslutningen og spanderer inn korpsmedlemmene på kino, sier Liv Reffhaug og Arne-Harry Nilsen.
 
Julenatt i Blåfjell (7 år): Tirsdag 15. desember kl. 18.00 på Mørsvik skole.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015