Husk kulturkalenderen

Frist for å sende inn stoff til kulturkalenderen for november og desember er 17. oktober. Som vanlig blir det en velfylt førjulstid med julemesser, julegrantenning og konserter, og 25. november kommer Les Guitarres med Eirin for å skape god stemning i Rådhussalen.

Les Guitarres

EIRIN PÅ HJEMMEBANE. Les Guitarres består av Kyrre Jørgensen og Odd Birkelund på gitar, unge Synne Tangen på fiolin, Reidar Waage på kontrabass og ikke minst Eirin Edvardsen som er vokalist.

Fredag 25. november kl. 20.00 kommer denne dyktige gjengen til Straumen. Da blir det småbord og servering og konsert i tre sett.

Takk til husflidslaget

En spesiell takk går til Straumen og omegn husflidslag, som skal ha julemesse i samme sal dagen etter, og som er villig til å starte klargjøringen til denne først lørdag morgen for å gi plass til konserten fredag kveld.

Ellers skjer det litt av hvert rundt om i kommunen i månedene november og desember. Noe har det allerede kommet inn melding om, og nå ber vi alle som har arrangementer i løpet av disse to månedene om å sende en E-post eller ringe til kulturkontoret, slik at det kommer med i kulturkalenderen.

Telefonnummeret er 75 68 53 33 eller mobil 97530437, e-post: kultur@sorfold.kommune.no.

Nyttårskonsert

Siden kulturkalenderen for januar og februar ikke blir klar før i midten av januar, vil arrangementer like etter nyttår også komme med nå.

Og fredag 6. januar kommer Bodø Sinfonietta til Rådhussalen med nyttårskonsert. Som solist har de med seg sangeren Kristian Krokslett, kunsterisk leder er Sveinung Lillebjerka og pianist/konferansier er Sveinar Aase.

Her er det duket for en festaften med vakker musikk og god stemning!

Bodø Sinfonietta

Dette er noen av musikerne i Bodø Sinfonietta. De vakte velfortjent jubel forrige gang de gjestet Rådhussalen.

Sist oppdatert den 09. september 2015