Husk frist kulturkalender

Frist for å sende inn stoff til kulturkalender for januar og februar er 7. januar. Siden dette er en rolig periode for arrangementer, ønsker vi mange notiser om faste tilbud og aktiviteter.

Tirsdagstreff på Bakeriet

Fra et av tirsdagstreffene på Bakeriet.

Oppstart på Bakeriet 8. januar
De populære tirsdagstreffene på aktivitetshuset Bakeriet på Straumen starter opp igjen etter juleferien 22. januar.

Hva som står på programmet denne dagen er foreløpig ikke avklart. Men vi håper at kulturkalenderen skal være i postkassene til denne datoen.

Dansegalla
Lørdag 5. januar, inviterer Foldklang til dansegalla i Rådhussalen. Følgelig skjer dette en god stund før kalenderen kommer ut.

Og ikke nok med det: Lørdag 19. januar er det klart for nordnorsk festaften i Rådhussalen. Men alle billettene er allerede utsolgt, dermed er det ingen vits i å annonsere.

God plass til å markedsføre tilbudene
Med andre ord vil det være god plass i kulturkalenderen, og kulturkontoret ber lagene sende inn informasjon om alle typer faste tilbud  og aktiviteter som enten er åpne for alle eller der man gjerne tar i mot nye medlemmer eller deltakere. Dette kan gjelde alle typer kulturaktivitet og for både barn, ungdom og voksne.

Melding om arrangementer som foregår fra ca. 25. januar og ut februar, samt faste tilbud og aktiviteter bes sendt på e-post til kultur@sorfold.kommune.no innen 7. januar.

NB! Dette gjelder papirutgaven av kulturkalenderen. Når det gjelder nettutgaven, tar vi inn alle arrangementer fra og med 1. januar, og her gjelder ingen frister. Stoffet legges inn etter hvert som det kommer inn.

Salten idrettsgalla
Lørdag 9. februar blir det idrettsgalla for hele Salten i Fauske idrettshall. Da skal årets ildsjel i hver kommune i Salten hedres, samt årets beste idrettsutøvere i Salten. Videre blir det underholdning av unge og lovende artister fra Salten.

Se annonse med info om opplegg:

Salten idrettsgalla

Kjøp billett til idrettsgallaen

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015