Alle fra Sørfold får plass

En gladmelding til alle som vil gå i kulturskolen neste år: Det ser ut til at alle fra Sørfold får plass.

Kulturskoleleder Ralph Creedy, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten

Nesten 100. Kulturskoleleder Ralph Creedy kan glede seg over stor interesse for kulturskolens tilbud. Her sitter han med påmeldingsskjemaene

Dans, gitar og piano
Søkningen til kulturskolen har gjort et kraftig hopp fra forrige skoleår til neste. - Dette synes vi er veldig hyggelig, men vi var lenge redd for at den store økningen ville føre til lang venteliste, sier kulturskoleleder Ralph Creedy. Men nå ser det ut til at alle elever som er hjemmehørende i Sørfold kommune får plass, og dette er 97 barn og unge.

På spørsmål om hvilke fag eller instrumenter som er mest populære, svarer Creedy at egentlig er alt populært. - Men som ventet er det mange påmeldte på dans, nærmere bestemt 30. Disse er spredt over hele kommunen, og det ligger an til dansekurs på Straumen og på Nordsida, sier han.  Ellers er gitar og piano/keyboard populære aktiviteter.

Ikke alle får førstevalget oppfylt
Kulturskolelederen sender i disse dager ut brev til foresatte. - For å få undervisningskabalen til å gå opp, lar det seg dessverre ikke gjøre at alle får oppfylt sine førstevalg, sier han. Han håper likevel at alle tar i mot tilbudet om plass, og ønsker elevene velkommen til nytt kulturskoleår etter sommerferien.

 

 

 

 

 


 

Sist oppdatert den 09. september 2015