Kurs for jegere

Salten Viltforvaltningsråd arrangerer kveldskurs i nedskjæring av hjortevilt 21. og 22. oktober i Steigen. Man deltar på en av kveldene, og påmeldingsfristen er fredag 17. oktober.

Elghunder inspiserer byttet

Flinke elghunder inspiserer byttet. Foto: Roald Normann.

Kursleder med lang erfaring

Salten Viltforvaltningsråd inviterer til to endagers kurs for storviltjegere. Nedskjæring av hjortevilt er tema, og kurset foregår på viltslakteriet i Bogen, Steigen.

–  Johan Trygve Solheim fra stiftelsen Norsk Hjorteviltsenter vil gå gjennom nedskjæring av vilt. Solheim har lang erfaring med kursing av jegere på slakting av hjortevilt, og vi gleder oss til å se en skikkelig proff i aksjon, sier Vidar Bentsen, som er sekretær i Salten Viltforvaltningsråd.

Kurset er praktisk rettet

–  Alle deltakere skal bidra i selve skjæringen, så ta med kvass kniv!

Kurset skal avholdes sent i ”slaktetida” for oss elgjegere, men vi håper likevel at dette kommer godt med når elgen skal i fryseboksen.

Kun 15 deltakere pr. kveld! Ved for mange deltakere vil det bli foretatt en prioritering mellom de påmeldte, sier Bentsen.

Kurset avholdes på viltslakteriet Salten Kjøtt og Vilt i Bogen i Steigen. Begge kursene varer fra klokken 17:00 til 22:00.

Påmelding:

E-post: vidar.bentsen@bondelaget.no

Tlf:       476 53 192

Påmeldingsfristen er fredag 17. oktober.

Deltakeravgift: kr. 500,-

 

 

Velkommen!

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015