Kurs i frisbeegolf

Onsdag 31. august inviterer kulturkontoret til kurs i frisbeegolf, med Kent Aagnes fra Bratt`n aktivitetspark som instruktør. Kurset vil inneholde grunnleggende regler og kasteteknikk, og avsluttes med en runde på banen på Straumen.

Espen Olsen

Klubb/feltarbeider Espen Olsen registrerer stor interesse for frisbeegolf, og har tatt initiativet til kurset som avholdes 31. august. Her er han ved en av kurvene som hører med til anlegget ved idrettsbanen på Straumen. Begge foto: Sørfold kommune/ Bente Braaten.

Kurset starter kl. 15.00 onsdag 31. august, og teoridelen blir på Straumen skole. Etterpå får deltakerne prøve seg.

10 åpne kursplasser
Espen Olsen forteller at han har vært i kontakt med skoler og idrettslag, og disse har fått plass på kurset.    

- I tillegg blir det 10 åpne plasser, etter prinsippet om først til mølla. De som er interessert i å delta, kan melde seg på til klubb/feltarbeider Espen Olsen på tlf. 468 29352.

Les mer om frisbeegolf (link).

Gymtime med frisbeegolf
Straumen skole ligger like ved det nye anlegget for frisbeegolf, og da vi var innom, traff vi 10. klasse og lærer Eli V. Kristiansen. De hadde valgt å bruke gymtimen til å spille frisbeegolf, og elevene så ut til å like den nye aktiviteten godt. - Dette er første gangen vi er her, forteller Eli Kristiansen, som er glad for at det blir gitt tilbud om opplæring.

Elever i 10. klasse på Straumen prøver frisbeegolf

Noen av elevene i 10. klasse ved Straumen skole sammen med Espen Olsen.

Sist oppdatert den 09. september 2015