Ledige plasser på gitar

Hele 137 barn og unge går i kulturskolen, og dette er 56% av elevene i grunnskolen. Likevel har kulturskolen nå 4 ledige plasser på gitar, og interesserte bes kontakte kulturskoleleder snarest.

Konsert for eldre

Senere i høst vil kulturskolen besøke institusjonene, dette er fra en tidligere konsert. Beboerne på institusjonene setter stor pris på å få besøk av de unge elevene.

Over halvparten

HKH Kronprins Haakon nevnte faktisk kulturskolen i sin tale i Kjelvika 9. september. Det er oppsiktsvekkende at mer enn halvparten av elevene i grunnskolen går i kulturskolen, og nå er prosenttallet oppe i 56.

Ledige plasser på gitar

Gitar er et av de mest populære tilbudene, og kulturskolen har en hel stilling til undervisning i gitar, bass og band. Etter at skoleåret startet, har noen elever sluttet, og det er nå 4 ledige plasser på gitar.

Interesserte bes kontakte kulturskoleleder Ragnhild Hansen, tlf. 416 17 970, eller e-post rhh@sorfold.kommune.no

eller søke direkte via elektronisk søknadsskjema:

Søknad om kulturskoleplass

Kreativt verksted deltok i Kjelvika 9. september

Åtte elever deltar på kulturskolens samlingsbaserte tilbud kreativt verksted, med Sissel Horndal som lærer.  Tema dette skoleåret er Drømmer. Elever og lærer deltok med kunst og tekster da kronprinsparet besøkte Sørfold 9. september. Foto: Sissel Horndal.

Prøysenkonsert for eldre

Første prosjekt på kulturskolens aktivitetsplan for dette skoleåret er en turné med konserter på institusjoner og aktivitetshuset Bakeriet. Tittelen er «Viser i tusmørke», og  dette er kjente og ukjent viser av Alf Prøysen, knyttet sammen med tekst.

Første konsert blir på Bakeriet 28. oktober.

I desember står julekonsertene for tur, og her blir det konsert i Røsvik 8. desember, på Straumen 11. desember og på nordsida 12. desember.

16.- 20. februar 2015 er det klart for kulturskolens egen festivaluke, og Ungdommens Kulturmønstring går av stabelen 14. mars.

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015