Les Guitarres til Bakeriet

Forrige gang Les Guitarres med Eirin og Synne opptrådte på Bakeriet på Straumen trakk de fullt hus. Tirsdag 23. april kl. 11.30 er de tilbake.

lesgnytt2.jpg

GITARER, SANG OG FIOLIN. Foran f.v. gitaristene Kyrre Jørgensen og Odd Birkelund. Bak f.v. Synne Tangen (fiolin), Reidar Waage (kontrabass) og Eirin Edvardsen (sang).

Annenhver tirsdag
Annenhver uke er det tirsdagstreff på aktivitetshuset Bakeriet på Straumen. Rammen rundt dette er konsert, kåseri eller lignenede kl. 11.30, og salg av vafler og kaffe som lag og foreninger har ansvaret for på omgang.

Med dette tidspunktet er det mulig å få med seg arrangementet i lunsjpausen for de som arbeider i nærheten, men det er ingen hemmelighet at den viktigste målgruppen for disse treffene er pensjonister i alle aldre.

Husflidslag på kjøkkenet
Tirsdag 23. april kl. 11.30 er det altså klart for konsert med Les Guitarres, og det er Straumen og Omegn Husfldislag som står for serveringen denne dagen. Som vanlig kjører kommunens aktivitetsbuss fra Kvarv og fra Straumen. Dette er et tilbud til eldre, og de som vil være med bussen kan ringe Espen Olsen på tlf. 468 29 352.

Seniorrådet, hva er det?
Tirsdag 7. mai kl. 11.30 kommer seniorrådets leder Jan Arne Johansen til Bakeriet  for å informere om dette rådet, hva de er og hva kan brukes til. Tidligere het de eldrerådet, men har altså skiftet navn.

Dette temaet var opprinnelig satt opp i februar, men måtte utgå fordi vannet var avstengt på Bakeriet en periode.

Hopper over en uke
Etter planen skulle neste tirsdagstreff være 21. mai, men siden busspåmeldingen dermed ville ha havnet på 2. pinsedag som er helligdag, hopper man over en uke og lander på 28. mai i stedet.

Tilbake til 60-tallet
Dette blir sesongens siste treff, og da er det duket for en konsert i regi av Den kulturelle spaserstokken i Salten.

Tittelen er 60-tallet for 60+. Som antydet i tittelen vil publikum bli tatt med tilbake til 1960-tallet, og dette skjer gjennom formidling og musikalske perler. Det blir viser og pop, ispedd muntlig formidling om denne perioden da dagens pensjonister var unge.

Sist oppdatert den 09. september 2015