Lørdagsåpne bibliotek

Lørdag 9. mars kan biblioteket ønske velkommen til lørdagsåpent både på Straumen og i Røsvik kl. 11.00-15.00. Og begge steder blir det minikonsert med kulturskoleelever.

Elever i Røsvik bruker biblioteket

Biblioteket i Røsvik er et såkalt kombinasjonsbibliotek, som betyr at det er både skolebibliotek og folkebibliotek. Skolen fikk æren av å innvie biblioteket etter flyttingen, og her ser vi noen av elevene.

Samarbeid med foreninger
Biblioteket i Røsvik åpnet igjen 1. februar etter å ha vært stengt en stund på grunn av ombygging og flytting. Nå har det fått fin plassering i samfunnshuset, i den tidligere lillesalen.

Denne beliggenheten gjør det mulig å ha kafé og andre aktiviteter samtidig som biblioteket er åpent, og nå starter en ny tradisjon der biblioteket samarbeider med lokale lag og foreninger slik at man både kan låne bøker og film, og kose seg med kaffe og kaker sammen med andre.

Og ikke nok med det: Man håper å få til et opplegg med konsert eller annen underholdning hver gang.

Målet er å tilby lørdagsåpent bibliotek en gang i måneden, men erfaringsmessig avtar oppslutningen omkring slike tilbud når det blir vår og sommer, og i første omgang er det planlagt opplegg for mars og april.

Bokkafé
Velkommen til lørdagsåpent bibliotek på Røsvik samfunnshus lørdag 9. mars kl. 11.00-15.00.

Kl. 13.00: Minikonsert med elever i kulturskolen.

Kafé v/ Sletten lekeplassforening kl. 11.00-14.00. De byr på kaffe, vafler, brus og kaker. Det blir også kakelotteri.

Lørdagsåpent to steder
Samme dag er det lørdagsåpent bibliotek også på Straumen, også der med åpningstid kl. 11.00-15.00. Det blir kaffespleis og salg av kasserte bøker, og kulturskolelever underholder kl. 13.00.

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015