Diktprogram med Nordland Teater

Salten kultursamarbeid og kulturkontoret ønsker velkommen til Nordland Teaters forestilling med Wergeland, Wildenvey og Vold. Dette skjer i Rådussalen tirsdag 14. november kl. 11.30.

Andreas Kolstad

Lyrikk og musikk

Dette er en turné i regi av Den kulturelle spaserstokken i Salten, men vi undersetreker at alle er velkommen uansett alder.

Lyrikkprogrammet presenteres av Nordland Teaters veteranskuespiller Andreas Kolstad. Kolstad har vært tilknyttet Nordland Teater siden midten av 90 -tallet og har utallige produksjoner og monologer bak seg. Denne gangen skal han framføre lyrikk plukket fra øverste hylle av Henrik Wergeland, Herman Wildenvey og Jan Erik Vold.

Andreas Kolstad har med seg Syver Olstad på det musikalske. Olstad trakterer både kontrabass og trekkspill, og er mest kjent som spellemann i tradisjonsmusikk. De to har tidligere samarbeidet, og blant annet gjorde de forestillingen «Den gamle mannet og havet» sammen.

Kolstad og Olstad har i samarbeid utarbeidet den musikalske delen som presenteres.

- Dette er første gang Nordland Teater turnerer for spaserstokken i Salten. Blir forestillingen godt mottatt av publikum, kan det bli flere samarbeidsprosjekter i tiden fremover, sier prosjektleder Hege Klette i Saltren kultursamarbeid.

Velkommen til Rådhussalen tirsdag 14. november kl. 11.30. Gratis inngang. Sørfold helsesportslag selger blomkålsuppe fra kl. 11.00.

 

Sist oppdatert den 15. november 2017