Musikk og magi i Kobbelv

I forestillingen Musikk og magi kan du bli med på en humoristisk reise i tonenes og mystikkens verden. Dette skjer på Kobbelv Vertshus tirsdag 24. april kl. 11.30.

F.v. Andrej Stepanov, Radini og John Kristian Karlsen sørger for musikk og magi

MUSIKK OG MAGI. I midten magikeren Radini (Aksel Olsen), flankert av trekkspillvirtuosen Andrej Stepanov til venstre og Sørfolds egen dyktige tenor John Kristian Karlsen til høyre. Disse tre kommer til Kobbelv Vertshus 24. april kl. 11.30.

Forestillingen er basert på de gode gamle varietéene, med forskjellige innslag og kostymer.

Varighet: Ca. 45 minutter. Gratis inngang. Velkommen til Musikk og magi på Kobbelv Vertshus tirsdag 24. april kl. 11.30.

Skyss for eldre
Eldre som trenger skyss, kan ringe kulturkontoret på tlf. 75 68 53 33.

Flyttet fra Bakeriet
Noen har kanskje lest i avisen at denne forestillingen skulle framføres på Bakeriet på Straumen. Dette var opprinnelig planlagt, men av ulike årsaker er arrangementet flyttet til Kobbelv Vertshus.

Fra Gildeskål til Steigen
Som nevnt er Musikk og Magi en turné i forbindelse med Den kulturelle spaserstokken.

Dette er en statlig tilskuddsordning som sørger for at seniorer får tilgang til profesjonell kunst og kultur, på samme måten som Den kulturelle skolesekken gir profesjonelle kulturopplevelser til skoleelever.

Salten Kultursamarbeid har søkt og fått midler fra denne ordningen som gjør det mulig å tilby turnéer og program til kommunene i Salten, og det er sistnevnte som har amsvaret for praktisk tilrettelegging av konsertene og forestillingene som sendes rundt.

Musikk og magi starter i Gildeskål 18. april og avrundes i Steigen 27. april.

Se plakat (pdf).

Flere spaserstokkturnéer
Til høsten er det satt opp to turnéer: I september skal det vises en dokumentarfilm om gruvemiljøet i Sulitjelma, basert på historiske hendelser.

Slusk, fakta og musikk er tittelen på denne.

I november blir det "ønskereprise" med billedkunstnerne Ingrid Cimmerbeck og Tor Kvarv, som reiser rundt med tegne - og maleworkshop for eldre.

Det har kommet mange henstillinger om å arrangere en ny runde med slike workshops.

 

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015