Minner med blyant og pensel

Tirsdag 16. oktober blir det tegne - og maleverksted på Mørstun for personer fra 60 år og oppover. Billedkunstnerne Ingrid Cimmerbeck og Tor Kvarv er veiledere, og tilbudet er i regi av Den kulturelle spaserstokken i Salten.

Fra maleverksted på Sørfold sykehjem i 2010

Fra malerverksted på Sørfold sykehjem i 2010. Foto: Ingrid Cimmerbeck.

Noen timer med blyant og pensel
Etter forrige runde med tegne - og maleworkshop for seniorer og eldre i 2010 har Salten kultursamarbeid fått mange oppfordringer om å ha flere slike tilbud. Nå skjer det, og de to billedkunstnerne legger ut på turné i samtlige kommuner i Salten i oktober.

Med seg har de alt som trengs av utstyr.

Minne fra livet ditt
Deltakerne skal tegne eller male et minne fra livet sitt, og de kan gjerne ta med seg et foto som de bruker som inspirasjon.

  • Det er plass til inntil 15 deltakere.
  • Tid og sted: Tirsdag 16. oktober kl. 10.30 - 14.30 på Mørstun, Mørsvik
  • Nedre aldersgrense: 60 år.
  • Pris: Kr. 100 inkl. lunsj. Kobbelv vertshus kommer med mat.
  • Påmelding senest 25. september, til kulturkontoret, tlf. 75 68 53 33 eller mobil 975 30 437. Da kommer du til kultursjef Bente Braaten, som også kan gi nærmere opplysninger.

Hjelp oss å informere
Kanskje er det ikke så mange eldre som er inne på hjemmesiden. Derfor håper vi at dere som leser dette kan hjelpe oss med å spre tilbudet.

Dette kan gjelde deg som er med i husflidslag eller andre foreninger, og som vet hvem som liker å tegne og male. Kanskje har du en nabo, mor eller far som liker å holde på med slike sysler, kanskje arbeider du innenfor omsorgstjenesten og kan tipse noen du har kontakt med der.

Hvis noen trenger hjelp til å komme seg til Mørstun, skal vi prøve å finne løsninger.

 

 

 

 


 

Sist oppdatert den 09. september 2015