Mange ville se og prøve

Med kombinert kulturskole- og folkehelseuke er det naturlig å mikse musikk, dans og idrett. –Dette bør absolutt gjentas, sier idrettsleder Steinar Strand etter det vellykkede arrangementet i Sørfoldhallen.

.Dans med kulturskolen

Danselærer Karolina Repnik og kulturskolens danseelever hadde oppvisning i speilsalen. Etterpå kunne flere hive seg med.

Mange gode tilbakemeldinger

Sammen med kulturskolens Ole Anders Seines var Steinar Strand primus motor for det som ble kalt «Kom, se og prøv».

Han har fått mange positive tilbakemeldinger både fra foreldre og barn/unge.

–  Det var mange som prøvde nye aktiviteter, og noen av disse har sagt at de er interessert i  å fortsette.

Dette viser at et slikt konsept er en god idé, sier Strand.

Arrangementet var lagt til Sørfoldhallen med speilsal og basseng, og var en del av folkehelseuka og kulturskoleuka i Sørfold 2017, 20.- 26. mars.

I vestibylen hadde 9. klasse ved Straumen skole kafé, der inntektene gikk til klassetur. De kunne friste med både kaker og pølser.

Biblioteket var med

Mobilt bilbiotek: I anedning Verdens poesidag 21. mars, hadde biblikoteksjef Elin Rønningen (i rød topp)  trykket opp utvalgte dikt som folk kunne få med seg. Hun hadde også tatt med bøker til utlån.

Godt oppmøte

Oppmøtet var upåklagelig, og små og store hygget seg

Aspiranter i Straumen skole- og ungdomskorps

Aspirantene i Straumen skole- og ungdomskorps fikk æren av å åpne arrangementet.

Sangelever i kulturskolen

Kulturskolen stilte med både band og sangelever. Dette er sangelevene, som akkompagneres av sin lærer John Kristian Karlsen på gitar.

Håndball med Silje Alfheim

Med Silje Alfheim som instruktør, kunne barn i 1.- 5. klasse spille håndball

Sørfold Bueklubb instruerer

F.v. Jan Harald Karlsen og Åke Olsen i Sørfold Bueklubb veileder unge som ville prøve

Barnekoret

Barnekoret under ledelse av Piotr Repnik framførte et potpurri av sanger fra MGP junior

Bassengaktivitet med Fauske Svømmeklubb

Bassengaktivitet er alltid populært, og Fauske svømmeklubb stilte med  mange instruktører

Foruten Sørfold kommune med kulturskolen, biblioteket og ungdomsklubben, var følgende lag og foreninger en del av arrangementet, og vi takker alle som stilte opp og bidro til en flott kveld:

• Menighetens barnekor
  • Sørfold Fotballklubb
  • Straumen skole- og ungdomskorps
  • Håndballgruppe v/ Silje Alfheim
  • Sørfold Fotballklubb
  • IL Siso
  • Sørfold Bueklubb
  • Fauske Svømmeklubb
  • Sørfold Innebandyklubb

Kulturarbeidere

På jobb: Kulturavdelingen var representert på arrangementet med: Bak f.v. biblioteksjef Elin Rønningen, idrettsleder Steinar Strand og kulturskolelærer Andreas Kopland Berger (lyd og band).

Foran f.v. ungdomsklubbleder Emilie Aspaas og kulturskolelærerne John Kristian Karlsen og Ole-Anders Seines. Danselærer i kulturskolen Karolina Repnik var også med.

Sist oppdatert den 12. april 2017