Marcus skal representere Norge

Marcus Paulsen (16) fra Straumen er tatt ut til Barents Winter Games i innebandy 4.- 6. april i Tromsø. Han får reisestøtte fra Sørfold kommune, som er glad for å ha aktive ungdommer.

Marcus Paulsen og ordfører Lars Evjenth

–  Gratulerer med uttaket og lykke til i turneringen, sier ordfører Lars Evjenth til Marcus Paulsen, som reiser til Tromsø 4. april for å spille innebandy for Norges guttelag.

Fint å kunne støtte

–  Sørfold kommune er glad for å ha aktive ungdommer. Når noen av disse utmerker seg slik Marcus har gjort, er vi som lokalsamfunn stolte. Når de unge blir tatt ut slik til å representere, er det fint å kunne vise stoltheten vår gjennom litt støtte, sier ordfører Lars Evjenth.

Ble oppringt

Til vanlig spiller Marcus i Sørfold Innebandyklubb. Det har han gjort i 5år.

For to uker siden var han på treningssamling, og etterpå ble han oppringt av Nord-Norge Bandyregion, som ville ha ham med på Norges lag i Barents Winter Games i Tromsø kommende helg.

Fire nasjoner møtes

Der møtes nasjonene Norge, Sverige, Finland og Russland med lag i gutteklassen. Norge og Sverige stiller også i jenteklassen.

Marcus forteller at han får reisefølge til Tromsø av gutter fra Bodø og Brønnøysund.

Sørfold kommune støtter

–  Nord-Norge Bandyregion ser på denne turneringen som en mulighet til å vise fram idretten til et større publikum. Men det er en betydelig kostnad å delta, ettersom vi også holdt en treningssamling i forkant.

Vi søker derfor om kr. 2.000 i reisestøtte til den ene spilleren fra Sørfold IBK, som skal dekke reise til turneringen samt reise og kost i forbindelse med treningssamlingen, skriver leder Alf Fagerheim i Nord-Norge Bandyregion i et brev til Sørfold kommune.

Og Marcus fikk støtte.

Også UKM fylkesmønstring denne helga

Tilfeldighetene gjør at samme dag som Marcus reiser til Tromsø for å representere Sørfold og Norge, reiser hans yngre bror Tobias og 18 andre ungdommer for å representere Sørfold på fylkesmønstringen av Ungdommens Kulturmønstring i Bodø.

Tobias er nemlig med i bandet Hardcore rockers.

Sørfold kommune er stolt av alle sine flinke og aktive utøvere, og ønsker lykke til på begge arenaer.

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015