Stepper inn på kort varsel

Etter planen skulle Nordland Teater ha innledet høstsesongen på Bakeriet med forestillingen "Hverdagsvals" 15. september. Men de har sykdomsforfall, og populære John Kristian Karlsen stepper inn på kort varsel.

John Kristian Karlsen underholder på Bakeriet Foto Sørfold kommune/Steinar Strand
Viser med humor. Nordland Teater omtaler "Hverdagsvals" som en forestilling med glimt i øyet. Nå går den ut, men glimt i øyet blir det rikelig av likevel, førstkommende tirsdag på Bakeriet. John Kristian Karlsen får også med seg Ralph Creedy på piano. Her er John Kristian forrige gang han underholdt på Bakeriet. Foto: Sørfold kommune/Steinar Strand.
 
- Vi er svært glad for at John Kristian og Ralph kan stille opp. Begge har travle dager med innøving av ny konsertturne og undervisning, men de er sporty nok til å steppe inn på kort varsel, sier kultursjef Bente Braaten.
 
Lunsjkonserten starter kl. 11.30, det er gratis adgang og alle er velkommen til Bakeriet på Straumen. Og datoen er tirsdag 15. september.
 
Det er åpent hus fra kl. 10.00 til 14.00.  Nordfjorden Røde Kors byr på kaffe og vafler, og det er anledning til å holde på med diverse hobbyaktiviteter.
 
Kommunens minibuss kjører fra Kvarv/Nordfjorden og fra Røsvik, samme rute som før. De som vil være med, kan ringe eldrerådets kontaktpersoner som står oppført i kulturkalenderen. Kulturkontoret kan også gi nærmere informasjon om bussen på tlf. 75 68 53 33.
 
Tirsdagstilbudet på Bakeriet fortsetter annenhver tirsdag. Når det gjelder program ut over høsten, vises det til annen nyhet litt lenger ned på lista her.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015