Er du interessert i foto?

Torsdag 29. oktober kl. 18.00 blir det åpent møte for alle fotointeresserte. Møtet holdes på aktivitetshuset Bakeriet på Straumen, og målet er å få i gang en fotoklubb.

F.v. Svein Olsen og Øystein Skog Foto Sørfold kommune/Bente Braaten
Initiativtakerne. F.v. Svein Olsen og Øystein Skog, begge fra Ånsvik, har lyst til å dra i gang fotoklubb hvis de får med seg flere. Her er de i sofakroken på trivelige Bakeriet.
 
Åpent for alle
- Om du er nybegynner eller har drevet med foto i mange år spiller ingen rolle. Hovedsaken er at du har interesse for foto, understreker Svein Olsen. Sammen med Øystein Skog og Jahn Otto Fiskvik vil han nå lodde interessen for å dra i gang en forening som for Sørfolds vedkommende vil være en nyskapning. Det finnes rundt 50 lag og foreninger i den aktive kulturkommunen, men ingen fotoklubb fra før av.
- Alle er velkommen til Bakeriet torsdag 29. oktober kl. 18.00, sier Svein Olsen.
 
Bordtennis
Siden oppstarten i februar i år har aktiviteten på Bakeriet økt. Flere foreninger har møter og aktiviteter der, annenhver tirsdag er det åpent hus på dagtid med buss, miljøtjenesten har sine faste dager, og datakurs for voksne starter opp i slutten av måneden.
 
Det planlegges også bordtenniskveld en gang i uka for folk i alle aldre. Dette kommer vi tilbake til.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015