Har spilt inn CD med egne låter

De kaller seg The Forsaken, og har spilt sammen i halvannet år. Nå har de fire tenåringene fra Kvarv laget CD med tre egne låter.

The Forsaken, f,v, NIls-Arne Larsen, Lasse Pedersen, Dag Aksel Rønnebu og Bård Rønnebu Foto Sørfold kommune/Bente Braaten
Fornøyd. – Vi har fått god tilbakemelding fra de som har hørt låtene på CDen vår, sier guttene i The Forsaken. F.v. Nils-Arne Larsen (16), Lasse Pedersen (14), Dag Aksel Rønnebu (14) og Bård Rønnebu (16).  
 
Musikk og drama
Bård  og Nils (begge gitar og vokal) har skrevet tekstene sammen, og Bård har laget musikken. 16-åringene er hybelnaboer i Bodø og går 1. året på Bodø videregående, på linje for musikk, dans og drama. Lasse (trommer) og Dag Aksel (bass) går fortsatt på ungdomsskolen på Straumen. Dermed blir det mest øving i helgene, når Bård og Nils er hjemme.
 
Ungdommens kulturmønstring
Det hele startet på Kvarv, der de spilte sammen på fritida og opptrådte på ungdomshuset. Så begynte de på bandundervisning i kulturskolen, der Lasse og Dag Aksel fortsatt går, med Sveinar Aase som lærer. De deltok også på Ungdommens kulturmønstring i år, og er enige om å bli med også i 2010.
 
- Vi vil gjerne være med på så mye som mulig, sier de. Når de står på scenen, er det musikken som står i fokus – ikke sceneshow og ikke image.
 
Selv om to av guttene har gått ut av grunnskolen, vil bandet gjerne spille på juleavslutningen til Straumen skole. Og CDen er det mulig å kjøpe for 50 kr. – Det er bare å ringe, så ordner vi det, sier Lasse. Han kan treffes på tlf. 90 98 43 86 eller på E-post: lasse_pe_1995@hotmail.com
 
Sist oppdatert den 09. september 2015