Plateslipp 28. november

"Nordlandsfjellan" er tittelen på CDen som John Kristian Karlsen slipper løs 28. november. På lørdag blir det plateslipp med livemusikk på Amfi på Fauske.

Coveret. Design på ”Nordlandsfjellan” er signert Sissel Horndal.Cover på John Kristian Karlsens CD Foto fotograf Holst, design Sissel Horndal
 
Fornøyd
- Jeg synes Sissel Horndal har laget et fint uttrykk som passer veldig godt til innholdet Her er melankoli og ironi, sterke følelser og patriotisme, sier John Kristian Karlsen, som sier seg godt fornøyd med resultatet. Av de 12 sangene på plata har han selv laget tekst og musikk til alt unntatt 2 tekster, som søsteren hans har skrevet.
 
Dette er fengende visepop og ballader, med innslag av heftige rumbarytmer.
 
 
 
 
Karl med fela
Karl og fela Foto privatMange av tekstene har lokal tilknytning. Som den sanne historien om onkel Karl som mistet fela på havet. – Tittelen er ikke tilfeldig valgt. Dette er en hyllest til Nordlandsfjellene, sier John Kristian.
 
Plateslipp med konsert
Førstkommende lørdag, dvs. 28. november mellom kl. 10.00 og 14.00 blir han å finne i Amfisenteret på Fauske, nærmere bestemt i 1. etasje i området ved apoteket og vinmonopolet. – Da stiller jeg med gitar, anlegg og mange CDer, sier han. Plata koster 180 kroner, og bør absolutt være en aktuell julegave.
 
Musikere
Selv om Karlsen gir ut plate uten plateselskap i ryggen, er han langt fra alene om å medvirke. Han har fått med seg dyktige musikere:
  • Finn Robert Olsen på gitar
  • Finn Sletten på trommer
  • Andrej Stepanov på tangenter/trekkspill
  • Ole Morten Vågan på bass
  • Sigmund Lillebjerka på fiolin
  • June Korneliussen er med på sang.
Se også utgivelsens egen hjemmeside nordlandsfjellan.no
 
John Kristian Karlsen er til daglig distriktsmusiker i Sørfold. Han har fått kommunal støtte til utgivelsen.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015