Minnenes melodier

Torsdag 20. mai kl. 13.00 blir det 50-tallsstemning på Kobbelv Vertshus. Da blir det konsert med Eirin Edvardsen, Lill Hege Reiss og Ralph Creedy.

F.v. Eirin Edvardsen, Ralph Creedy og Lill Hege Reiss, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten
Gleder seg. F.v. Eirin Edvardsen, Ralph Creedy og Lill Hege Reiss hadde lunsjkonsert på Bakeriet i fjor med populære schlagere fra 50-tallet. Dette ga mersmak både hos dem selv og publikum.
 
Reise
En musikalsk reise i det glade 50-tallet er undertittelen på konserten. Og reise blir det i dobbelt forstand: Det settes opp buss både fra Røsvik/Straumen og fra Strøksnes. I skrivende stund er det hele 18 påmeldte fra Strøksnes og 6 fra den søndre delen av kommunen. Påmeldingsfristen er 12. mai, men så langt det er ledige plasser på bussene tar servicekontoret på Rådhuset i mot påmeldinger helt fram til dagen før konserten.
 
Middag
Som forrige gang det var et arrangement på vertshuset i regi av den kulturelle spaserstokken, er det lagt opp til full pakke med middag for de som ønsker det. Til honnørpris kan man velge mellom saltkjøtt og torsketunge, og det er også mulig å få dessert.
 
NB! Påmelding gjelder kun for de som skal ha buss og/eller middag. De som kommer til konserten for egen maskin, kan bare møte opp. Det vil også være mulig å kjøpe middag uten forhåndsbestilling, men det er en fordel om vertshuset har noenlunde oversikt over antallet på forhånd. Konserten er gratis.
 
Velkommen til ”Minnenes melodier” torsdag 20. mai kl. 13.00 på Kobbelv Vertshus.
 
Info om buss, påmelding og priser: Servicekontoret Sørfold kommune, tlf. 75 68 50 00.
Sist oppdatert den 09. september 2015